FID (Finestra d’Internacionalització de la dansa catalana) 2017

19 d'abril

FID (Finestra d’Internacionalització de la dansa catalana) va néixer com una plataforma que treballa per promoure la internacionalització de la dansa catalana. S’articula com una trobada de professionals de les arts escèniques, presentada com una acció d’internacionalització dins del Marc de política pública d’internacionalització de les arts escèniques catalanes. Un punt de trobada professional que té l’objectiu d’aprofundir en la promoció internacional del treball i l’univers artístic dels creadors participants.

Des de la seva primera edició el 2012 s’ha definit com a un projecte col·laboratiu, estructurat d’acord a les necessitats i motivacions del sector de la dansa catalana, que hi ha participat activament. Un grup estable de més de 60 agents, entre els quals hi ha representants d’estructures de referència (Mercat de les Flors, Graner i La Caldera), Festivals (Sismògraf, Temporada Alta, Festival TNT, Festival Salmon), representants de dos associacions de professionals (Associació de Companyies Professionals de la Dansa de Catalunya -ACPDC- i Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya –ApdC-), sales independents (La Poderosa, Antic Teatre, La Visiva, Sala Hiroshima), artistes independents, agents, productors i gestors culturals.

La FID està dissenyada seguint una metodologia inclusiva i receptiva, i és propensa a la transformació, al canvi d’una edició a l’altra, intentant respondre clarament a les diferents formes de trobada i generació de diàleg entre les diferents parts, per exemple entre els artistes i els agents programadors.

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x