Festival NEO (Noves Escenes Obertes)

Del 9 al 13 de maig de 2012

A partir de la reformulació del Festival Internacional de Teatre Visual i de Titelles que des de l’any 1973 organitzava l’Institut del Teatre, el 2005 va néixer un nou festival d’Arts Escèniques que es va anomenar Festival NEO (Noves Escenes Obertes) amb la intenció d’ampliar i renovar el concepte del primer. En la seva reformulació el NEO havia d’esdevenir el Festival de Creació i Innovació Contemporànies de Barcelona. Recuperem aquesta iniciativa de la mà de diverses estructures i amb un lideratge compartit. L’objectiu és apostar per sensibilitats escèniques més desconegudes pel gran públic, amb la voluntat de fer més divers el panorama escènic, de proporcionar nous estímuls i crear nous públics, així com servir de plataforma de visibilitat pels artistes d’aquest sector a nivell nacional i internacional.

……………………………………………………………………………

Organitza Teatre Lliure, Mercat de les Flors, Institut del Teatre de BarcelonaLa Seca – Espai Brossa

……………………………………………………………………………

Amb el suport de

Departament de Cultura. Generalitat de CatalunyaInstitut Ramon LlullAjuntament de Barcelona CoNCa (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts)

 

Mitjans col·laboradors

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Informació pràctica
……………………………………………………………………………
Lloc: Mercat de les Flors, Teatre LLiure, Institut del Teatre i La Seca – Espai Brossa
……………………………………………………………………………
Del 9 al 13 de maig de 2012
……………………………………………………………………………

Més informació: www.festivalneo.com

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x