• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

MIREIA DE QUEROL i ROGER LLIMÓS

Vacances amb Taller: ‘Oda a l’espai’

3, 4 i 5 d’abril
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2022-2023

 • Horari

  De 10 a 13 h

 • Tarifa

  30€ (abonats 25€)

Celebrem l’espai ocupant-lo i desocupant-lo de diferents maneres, fent-lo visible, assenyalant les seves potencialitats a partir de diferents intervencions que proposen una CARTOGRAFIA en constant TRANSFORMACIÓ. Treballarem a partir del joc, per prendre consciència del propi cos i del lloc que ocupa a l’espai. Volem descobrir com aquesta simple condició desplega per si sola un imaginari i un potencial creatiu i de relació amb els altres i amb l’entorn.

Mireia de Querol és coreògrafa, ballarina i docent. Graduada en el Grau Superior de Dansa Contemporània a la Theatreschool (AHK), Holanda. També es llicencia en Humanitats a la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a coreògrafa treballa amb les artistes Anna Rubirola i Cecilia Colacrai, formant el col·lectiu Big Bouncers; i forma part del Group LaBolsa. Com a ballarina ha treballat amb coreògrafs com Àngels Margarit (Cia. Mudances), Albert Quesada i Kenzo Kusuda entre d’altres. Gestiona l’espai de creació La Visiva. Com a docent ha treballat en diversos centres com Tragant Dansa, Eòlia i l’Institut del Teatre de Barcelona.

Roger Llimós és llicenciat en Arquitectura per l’ETSAV-UPC el 2009. El 2011 cofunda el col·lectiu d’arquitectes REHAB-me des d’on, fins a l’actualitat, treballa i investiga entorn la rehabilitació, i la gestió d’espais en estat de degradació o en desús. Des del 2015 gestiona l’espai de treball compartit i taller Ca l’Agustí situat al barri del Poble Sec. El 2019 cofunda l’empresa Hoioh Design des d’on produeix i desenvolupa objectes de mobiliari.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Edat recomanada: de 7 a 10 anys (els adults recolliran l’infant al final de l’activitat)

Material que han de portar els/les infants / famílies: roba còmode

Observacions: La inscripció inclou els tres dies de duració del taller