2, 3 i 4 de gener

QUIM BIGAS i CARME TORRENT Vacances amb Taller: ‘Fer espai (Dansa i Arquitectura)’

Inscriu-t’hi

Compartir

Taller de Nadal per a infants 2022

Proposta de moviment en la que les participants habitaran diferents espais del Mercat de les Flors a partir de premisses arquitectòniques i coreogràfiques. Amb la voluntat de ballar en l’espai o ballar l’espai, obrirem un espai d’experimentació que ens ajudi a abordar l’acte d’observar i de mirar un lloc des del moviment. Observarem el clima, les temperatures, els espais buits i els fonaments del lloc com una manera de posar en pràctica la relació dels cossos i l’entorn. Amb una trajectòria que busqui connexions entre cossos, espais i ambients, la Carme i el Quim compartiran algunes eines del seu treball i en generaran de noves en diàleg amb el grup.

Carme Torrent i Quim Bigas porten col·laborant juntes des del 2015 amb la creació de diverses propostes escèniques i d’intervenció en l’espai, tant en espais expositius com en espais escènics. Tots dos creadors prenen l’arquitectura i el protocol dels espais com a base dels seus treballs. Tanmateix, Quim i Carme treballen en l’àmbit de la dansa i la coreografia, on també imparteixen tallers i laboratoris a diverses institucions i escoles.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Edat recomanada: entre 9 i 12 anys (els adults recolliran l’infant al final de l’activitat)

Observacions: La inscripció inclou els tres dies de durada del taller

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

2, 3 i 4 de gener

De 10 a 13 h

Sala SG i espais del Mercat

30€ (abonats 25€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x