29, 30, 31 de març

MANEL SALAS Vacances amb taller: ‘El joc com a interacció de l’espai’

Inscripcions

Compartir

Activitat  per a nenes i nens d’entre 9 i 12 anys. El taller té una duració de tres dies amb l’horari de 10 a 13 h amb un descans per esmorzar. Els infants hauran de portar roba còmoda, un esmorzar i aigua.

Amb aquest taller pretenem descobrir i explorar la part més lúdica de l’espai i les seves possibilitats a través del moviment i les tasques col·lectives en equip i individuals.

Com endinsar-nos en la creativitat que l’espai per si ja ens ofereix?

La presa de decisions i de reacció instantània, serà el motor  per a explorar les possibilitats de l’espai a través de la dansa. Hi ha la possibilitat de portar el treball explorat dins la sala d’estudi a altres espais tant d’interior com d’exterior, sempre respectant la seguretat en tot moment dels participants. Ens centrarem en l’esforç del treball col·lectiu per enfocar la creativitat individual.

Manel Salas Palau (Barcelona 1980). Després d’estudiar el Cicle Formatiu Superior d’Activitats Físiques i Esportives, va començar la seva carrera artística com a professor, coreògraf i ballarí de hip-hop. Ensenyant a nivell nacional i col·laborant amb companyies com Metros de Ramon Oller i Color de Rosa Maria Grau. Va seguir el seu desenvolupament artístic graduant-se el 2008, en el Conservatori de Codarts, Rotterdam Dance Academy Holanda, on li va permetre obrir les portes a nivell internacional. Tot i així va seguir els seus interessos i inquietuds artístiques investigant diferents disciplines relacionades amb el cos i el moviment com el mim, Butoh, improvisació i acrobàcia. Des de llavors ha col·laborat en produccions internacionals amb Paper Tiger Theatre Company, Julyen Hamilton, David Zambrano, Angels Margarit, Cobosmika, Editta Braun, Jasmine Morand, Arno Shuitemaker , Vloeistoff, Moviment Lantana, entre molts altres.

Actualment viu entre Suïssa i Espanya impartint tallers internacionalment i desenvolupant el seu propi treball sent representat a Rússia, Xina, Holanda, França, Suiça i Espanya. Al mateix temps que segueix col·laborant amb altres artistes i produccions internacionals.  En els útims 5 anys  el seu focus d’investigació artística ha sigut la composició instantània.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

29, 30, 31 de març

De 10 a 13 h

Sala PB

Preu per als 3 dies: 30€ (abonats 25€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x