5 de novembre

Una Horeta Abans: ‘The Watching Machine’

Compartir

The Watching Machine ens fa replantejar la nostra manera de mirar les coses del món; creant il·lusions òptiques i desvetllant l’artefacte que les fa possibles. En aquest espai de l’Horeta abans podreu trobar materials de referència, audiovisual i bibliogràfic, d’artistes que han inspirat la creació de l’obra; així com un espai immersiu on explorar les possibilitats de joc de la llum sòlida, les ombres, la foscor i els reflexos.

Una Horeta Abans és un programa per als espectadors inquiets del Talla única. Propostes visuals i de joc a l’entrada de l’espectacle per submergir-nos en l’imaginari de la peça escènica. Grans i petits són benvinguts en aquestes experiències de percepció i reflexió de formats ben diversos.

Coordinades i conduïdes per Magdalena Garzón, artista i pedagoga de la dansa – amb la col·laboració d’Oriol Corral, escenògraf

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

5 de novembre

17h

sala SG

Gratuït presentant l'entrada de l'espectacle

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x