24 i 25 d'octubre

NAÏF PRODUCCIONS Una horeta abans: “Des gestes blancs”

Inscripcions

Compartir

Una horeta abans és una activitat familiar que inclou propostes visuals i de joc a l’entrada dels nostres espectacles de Talla Única, per a submergir-nos en l’imaginari de la peça escènica. Grans i petits són benvinguts en aquestes experiències de percepció i reflexió de formats ben diversos.

En aquesta ocasió, a partir de la dansa que ens proposen els dos artistes en escena farem diferents pràctiques i exercicis de cos basats en l’escolta, l’atenció, la imitació i la percepció. 

És una activitat coordinada i conduïda per Magdalena Garzón -artista i pedagoga de la dansa- amb la col·laboració d’Oriol Corral -escenògraf-.

L’activitat està dissenyada per a un adult + un infant. Tindrà lloc a la sala MAC una hora abans de la funció. L’aforament és limitat. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

24 i 25 d'octubre

17 h (ds) i 11 h (dg)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x