26 de març

VIADANSE. HÉLA FATTOUMI I ÉRIC LAMOUREUX Una horeta abans: ‘AKZAK, la impaciència d’una joventut connectada’

Inscripcions

Compartir

En un format immersiu, grans i petits podran gaudir durant de propostes i jocs sobre el procés de creació i l’univers poètic d’AKZAK; a través de referències visuals i sonores, de la manipulació i la construcció de materials plàstics diversos i d’altres activitats de joc i composició.

A més, durant tota l’activitat de l’Horeta Abans, a la sala SG es projectarà el documental Danser sur les Frontières sobre el treball de la cia Viadanse dirigit a pares, mares i altres adults acompanyants dels nens i nenes. Se’ls invita a -si ho volen- deixar els petits solts a la PB participant de les activitats i jocs i a gaudir ells en paral·lel de la projecció del documental. El grup de grans i petits que siguin a la PB assistint a les activitats de l’Horeta Abansa s’uniran també per visionar un fragment del documental.

Una Horeta Abans és un programa del Mercat de les Flors coordinat i conduït per Magdalena Garzón, artista i pedagoga de la dansa, amb la col·laboració d’Oriol Corral, escenògraf.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

26 de març

11 h i 17 h

Sala PB i Sala SG (projecció del documental 'Danser sur les Frontières' dirigida per Elise Darblay i Antoine Depeyre, 53’-VOSE)

Gratuït

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x