23 de maig

JOÃO LIMA Mostra TOT DANSA 2018: “Vibrant el temps”

Compartir

Una proposta artística de João Lima amb alumnat d’instituts públics de Barcelona

Barcelona es vesteix de dansa i música per la cita anual que té amb el Tot Dansa, un projecte organitzat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre. L’espectacle és la culminació del procés creatiu on hi participen, des de la seva fase més germinal, sis instituts públics de la ciutat i l’escola municipal de música Can Ponsic. Gairebé 180 alumnes i 16 professors i professores guiats per la direcció coreogràfica de João Lima, amb una composició que ha anomenat Vibrar el temps. Lima, brasiler nascut el 1980 i radicat a Barcelona, és coreògraf, performer i productor cultural. Integra la seva activitat professional entre la creació, la producció i la docència artística, amb una reconeguda  trajectòria en els diferents àmbits.

Els instituts participants en aquesta edició de 2018 són l’Institut Escola Antaviana – Nou Barris, l’ Institut Escola Trinitat Nova – Nou Barris, Institut Bernat Metge – Sant Martí, l’Institut Martí Pous – Sant Andreu, l’Institut Montserrat – Sarrià-Sant Gervasi, l’Institut XXV Olimpíada – Sants-Montjuïc, a més de l’escola municipal de música Can Ponsic – Sarrià-Sant Gervasi. la direcció coreogràfica de João Lima ha estat acompanyada per l’equip de formadores i col·laboradores artístiques Cecilia Colacrai, Mireia de Querol, Olga Álvarez, Clara Sáez (artista visual) i Caterina Barceló (alumna en pràctiques del CSD).

Joâo Lima actua com a perfomer, coreògraf i professor en diverses organitzacions artístiques. En les seves creacions investiga les noves dramatúrgies. A més de la seva pròpia producció artística ha col·laborat amb diferents coreògrafs i companyies de dansa, com Marcela Levi, Vítor Roriz & Sofia Dias, Marcelo Pedroso, Cecília Colacrai, Peter Michael Dietz, Romulus Neagu, Carmen Pereiro, Anna Rubirola, Johann Maheut, entre d’altres.

En Residència

En el seu perfil de docent, treballa amb diferents col·lectius de l’esfera professional, així com amb escolars de primària i secundària i col·lectius en risc d’exclusió.

Xifres:

  • · 6 instituts
  • · 15 professorat
  • · 156 alumnes
  • · 2 funcions (matí: alumnes, tarda: famílies)

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

23 de maig

Sala MAC

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x