23 de maig

TOT DANSA Mostra 2018: “Vibrant el temps”

Compartir

Una proposta artística de João Lima amb alumnat d’instituts públics de Barcelona

Barcelona es vesteix de dansa i música per la cita anual que té amb el Tot Dansa, un projecte organitzat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre. L’espectacle és la culminació del procés creatiu on hi participen, des de la seva fase més germinal, sis instituts públics de la ciutat i l’escola municipal de música Can Ponsic. Gairebé 180 alumnes i 16 professors i professores guiats per la direcció coreogràfica de João Lima, amb una composició que ha anomenat Vibrar el temps. Lima, brasiler nascut el 1980 i radicat a Barcelona, és coreògraf, performer i productor cultural. Integra la seva activitat professional entre la creació, la producció i la docència artística, amb una reconeguda  trajectòria en els diferents àmbits.

Els instituts participants en aquesta edició de 2018 són l’Institut Escola Antaviana – Nou Barris, l’ Institut Escola Trinitat Nova – Nou Barris, Institut Bernat Metge – Sant Martí, l’Institut Martí Pous – Sant Andreu, l’Institut Montserrat – Sarrià-Sant Gervasi, l’Institut XXV Olimpíada – Sants-Montjuïc, a més de l’escola municipal de música Can Ponsic – Sarrià-Sant Gervasi. la direcció coreogràfica de João Lima ha estat acompanyada per l’equip de formadores i col·laboradores artístiques Cecilia Colacrai, Mireia de Querol, Olga Álvarez, Clara Sáez (artista visual) i Caterina Barceló (alumna en pràctiques del CSD).

 

 

 

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

23 de maig

Sala MAC

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x