Dimecres 6 de juny de 2012 (10h sessió per a instituts; 18:30h públic general)

TOT DANSA Mostra 2012

Compartir

Un projecte de Mercat de les Flors, Institut Municipal d’Educació de Barcelona i l’Institut del Teatre

EL PROJECTE TOT DANSA

La nova edició de TOT DANSA, una proposta artística única, ha estat creada i protagonitzada per 210 alumnes de 10 Instituts d’Ensenyament Secundari de Barcelona, amb la música en directe interpretada per alumnes de l’escola de Música de l’Eixample en el mateix escenari i dirigida per un coreògraf professional.

Aquest és un projecte de l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona en el qual hi participen el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre. El projecte TOT DANSA 2012 es desplega amb l’objectiu primer d’apropar la dansa contemporània als públics escolars de secundària, presentant-la com una eina educativa al servei del professorat i, sobretot introduint-la com una vivència i experiència tan personal com col·lectiva per tot l’alumnat dels Instituts de Barcelona que s’hi han volgut acollir. La direcció artística és a càrrec d’un coreògraf professional elegit per concurs públic, enguany Sebastián García Ferro.

Els objectius fonamentals d’aquest projecte són, a més d’apropar la Dansa Contemporània a l’alumnat de secundària, treballar els valors que comporta aquesta disciplina. El coneixement del propi cos, la relació entre cos-espai, el treball relacional amb el cos de l’altre, la construcció conjunta d’un espai de creació que es realitza en comú i la consecució d’un resultat  que es fa en equip i que es mostra als demés.

Tots aquests valors, més l’esforç, la corresponsabilitat, la creativitat individual i col·lectiva i la capacitat de construcció en grup, són valors que es treballen en la Dansa Contemporània i que són importants per potenciar la iniciativa personal i la pròpia autoestima.

CRÈDITS

Coreografia i Direcció Musical Sebastián García Ferro
Formadora i assistent coreogràfica Nathalie Labiano
Assistents Eulàlia Bergadà – Esther Giménez Soler

CENTRES PARTICIPANTS

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

Dimecres 6 de juny de 2012 (10h sessió per a instituts; 18:30h públic general)

Amb reserva o invitació. Reserves a maria@qsl.cat o a confirmacions@mercatflors.cat

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x