Dijous, 28 de maig

Aimar Pérez Galí En Residència a l’Institut Menéndez y Pelayo Presentació del projecte ‘Teen Cell’

Compartir

Teen Cell és el resultat de la residència duta a terme durant el curs 2014-15 a l’Institut Menéndez y Pelayo amb un grup d’alumnes de 4rt ESO. Durant aquesta residència els estudiants han desenvolupat algunes pràctiques físiques i també han conegut de la mà de col·laboradors de l’Aimar altres pràctiques artístiques com l’art sonor, la dramatúrgia, les arts visuals, la il·luminació, el yoga, etc. A partir de totes les experiències que han viscut en aquesta residència i de voler compartir amb el públic algunes reflexions que els mouen, intel·lectualment, emocionalment i físicament, han creat de manera col·lectiva Teen Cell.

Amb els i les estudiants: Munna d’Alegria Amor, Pamela Gordillo Sánchez, Karla Gyori Portoles, Noèlia Marzo Fernández, Vladimir Puig Bendahan, Andreu Bagué Peñas, Paola Lafuente Espallargas, Paula Molina Martín, Tanik Samper Casadellà, Meylin Angulo Mendoza, Lucía Almenara Pardo, Gemma Ayats López, Stephany Burgos Ruíz, Carolina Iñíguez Díaz i Blue Van Ierssel. I el professor Julián Samaniego Moreno.

Direcció Aimar Pérez Galí
Coreografia col·lectiva
Música en directe Julián Samaniego Moreno
Il·luminació i tècnica Cube.bz
Vídeo Fito Conesa

Creadors en RESiDÈNCiA als Instituts de Barcelona és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu. La residència d’Aimar Pérez Galí a l’Institut Menéndez y Pelayo ha estat comissariada i coordinada pel Graner-Mercat de les Flors.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Dijous, 28 de maig

18.30h

Sala PB

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x