• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

Coin operated + Tardeo + Bate Fado + Aftershow

21 d'octubre
ACTIVITAT PASSADA
 • Temporada

  2022-2023

 • Horari

  a partir de les 17.30h

 • Tarifa

  10€

 • Dies

  21 d'octubre

En el marc del projecte Vibe35, en el que sis equipaments públics (Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Gran Teatre del Liceu, Teatre Nacional de Catalunya, L’Auditori i el Palau de la Música) han engegat una iniciativa per crear nous públics joves i potenciar iniciatives educatives i socials, des del Mercat oferim una programació especial adreçada a joves d’entre 18 i 35 anys a preus molt reduïts. Aquesta programació inclou l’espectacle Bate fado i la performance Coin operated, ambdós dels artistes JONAS&LANDER, a més de la realització del programa de ràdio Tardeo i un “aftershow” en col·laboració amb Radio Primavera Sound.

La voluntat amb aquest projecte és acostar la programació dels 6 equipaments al públic jove oferint espectacles de dansa, teatre i concerts de música clàssica i òpera, a un preu reduït des del 21 d’octubre a l’1 de novembre. Totes les propostes tenen una cosa en comú: en finalitzar l’espectacle s’ofereix als joves gaudir dels diferents espais de cada institució amb actuacions musicals d’ambient o discjòqueis proposats de la mà dels principals festivals de música moderna i clubs de la ciutat.

PROGRAMA:

‘Coin operated’, de JONAS & LANDER (17.30h)

El hall del Mercat acull una instal·lació/performance que dialoga amb el públic, protagonista de la seva alternança. La instal·lació estàtica de dos ‘cavallets’ muntats pels mateixos JONAS & LANDER es transforma en una performance quan el públic introdueix una moneda d’un euro al dispositiu. Les espectadores prenen un rol actiu en el desenvolupament de l’acció, establint una dinàmica diferent en cada presentació.

Jonas & Lander • Coin Operated from Théâtre de Chaillot on Vimeo.

Tardeo (18.30h)

Programa d’actualitat de RADIO PRIMAVERA SOUND presentat per Andrea Gumes que, al Mercat, comptarà en directe amb dues seccions: ‘Dame Foco’, dedicada a les arts escèniques amb la Paula Castillo (membre de l’equip de Fila Zero) i ‘FOMO’, espai dedicat al safareig i esdeveniments de la ciutat, amb l’Alba Riera.

Radio Primavera Sound - Tardeo

Reserva la teva entrada gratuïta per ‘Coin operated’ + Tardeo

Espectacle ‘Bate Fado’, de JONAS & LANDER (20h)

Aquest espectacle a cavall entre dansa i concert musical l’interpreten cinc ballarins, un fadista i quatre músics. Jonas & Lander es proposen reinterpretar i recuperar el fado acompanyat de zapateados, en què la qualitat d’un instrument de percussió sorgeix de la dansa que dialoga amb la veu i les guitarres. Així doncs, aquest espectacle representa el primer pas per recuperar la dansa que el fado va perdre.

Amb seu a Lisboa, el portuguès Jonas i el brasiler Lander col·laboren junts des l’any 2010. La seva obra destaca per les seves qualitats singulars, amb trets únics que exploren la fusió entre diferents arts escèniques i que posen l’accent en la música. Des de la seva peça Cascas d’OvO de 2013, Jonas & Lander s’han consolidat mitjançant obres reconegudes per la crítica i compten amb un suport de diverses estructures, tant de Portugal com de la resta d’Europa. La seva trajectòria ja inclou un ampli ventall de peces.

Direcció artística i coreografia Jonas & Lander / Recerca Jonas, Lander Patrick / Intèrprets Catarina Campos, Jonas, Lander Patrick, Lewis Seivwright, Melissa Sousa / Baix Yami Aloelela / Guitarra Tiago Valentim / Guitarra portuguesa Acácio Barbosa, António Duarte Martins / Veu Jonas / Composició musical Jonas & Lander / Coordinació tècnica i disseny il·luminació Rui Daniel / Operador so João Pedreira / Escenografia Rita Torrão

Compra la teva entrada per ‘Bate Fado’

Aftershow amb DJ Unai Muguruza (22h)

Unai Muguruza (ES)

La canella sempre queda estreta quan aquest jove DJ d’Euskadi comença a barrejar jamaicà amb urban, hip hop amb música llatina. En els seus sets fins i tot algun petard punk. Escoltant als plats ni més ni menys que a la Mala Rodríguez a les seves últimes gires, esvalotant les nits del Picante Social Club de Bilbao o infiltrant el seu tumbao al col·lectiu Luv Messenger Sound, Unai no només demostra posseir tècnica, coneixements i amplitud de registres; també exhibeix que el més important per a un DJ és llegir l’habitació i saber estar sempre com cal estar: petant-t’ho.