20 de novembre

Mireia de Querol, Dory Sanchez i Laura Alcalà Taller ‘Rave 0-5 anys, un espai per ballar en família’

Inscriu-t’hi

Compartir

El Taller ‘Rave 0-5 anys, un espai per ballar en família’ està adreçat a infants de 0 a 5 anys, i està obert a la resta de la família. Suarem ballant en família, amb un espai dissenyat per tres artistes de la dansa (Mireia de Querol, Dory Sanchez i Laura Alcalà) –que també són mares– perquè puguem ballar, gaudir de la música i ser les protagonistes de la pista de ball durant una estona. Aquest espai serà per a les famílies, i sobretot per a aquestes mares i pares amb moltes ganes de ballar, però que els falta el temps i l’espai per fer-ho. I sobretot serà un espai per gaudir juntes, inspirar-nos mútuament i compartir l’alegria del cos en moviment.

El format de la proposta serà un espai lliure i obert, però per començar, les tres artistes faran una rebuda a les 10.30h que inclourà un petit escalfament del cos i una presentació de l’espai per donar pas a una hora de festa nonstop. Fora de l’espai escènic hi haurà una zona de descans per entrar i sortir quan es desitgi

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

20 de novembre

10.30h

Sala MAC

Gratuït

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x