• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

GEORGIA VARDAROU

Taller amb artista: ‘Un pastís al cel’

16 octubre, 17 octubre; 12 març, 13 març
 • Temporada

  2021-2022

 • Durada

  El taller consta de dues parts: experiència artística (30') +  taller pràctic (90'). El taller es durà a terme amb parelles infant-adult

 • Horari

  De 17 a 19h (dissabtes ) | d'11 a 13h (diumenges)

 • Tarifa

  10 € (8 € abonats)

 • Espai

Taller dirigit a famílies amb infants entre 6 i 9 anys.

“Un pastís al cel” aterra al Mercat de les Flors amb un format únic i singular: un taller familiar al voltant d’una experiència artística. Les famílies podran veure l’obra escènica “Un pastís al cel”, interpretada per la Georgia Vardarou i la seva filla Mirtó, i després amb els ambients de la peça encara presents a l’espai, pares, mares, nens i nenes s’aproximaran al moviment com a eina de comunicació. Donant espai a les emocions i desitjos del moment, es proposaran tasques per guiar les famílies a través d’una experiència de diàlegs sense paraules. Amb el cos com a veu, qualsevol destinació, amunt o avall, pot ser possible.

Georgia Vardarou es va graduar a la National School of Dance (Κ.Σ.Ο.Τ.) a Grècia, i després a P.A.R.T.S. a Bèlgica. Ha treballat com a ballarina per a Salva Sanchis, Marc Vanrunxt, Cecilie Ullerup Schmidt, Lance Gries i Anne Teresa De Keersmaeker/ Rosas. Com a coreògrafa l’ocupa el moviment personal i el contingut que aquest comporta. Ha creat Hardcore Research on Dance, Phenomena, New Narratives and Why should it be more desirable for green fire balls to exist than not. El seu treball ha estat presentat en teatres i festivals arreu d’Europa, incloent: Dance Umbrella/London (UK), ImpulsTanz/Vienna (AT), Julidans/ Amstardam (NL), Onassis STEGI/ Athens (GR), Athens & Epidaurus Festival/Athens (GR), Festival Sâlmon/ Barcelona (ES), Springdance/Utrecht (NL), Kaaistudio’s/Brussels (BE), STUK/ Leuven (BE), Schouwburg/Amsterdam (NL), Festival la Democrazia del Corpo/ Florence (IT), Monty/Antwerp (BE), La Caldera/Barcelona (ES), C-mine/Genk (BE), MDT/Stockholm (SE) etc. La Georgia va viure a Brussel·les durant 13 anys. El 2017 es va traslladar a Barcelona. El seu treball està produït per Kunst/Werk.

Coreografia/interpretació Georgia Vardarou & Mirtó Sanchis Vardarou / Disseny de llums Salva Sanchis / Tècnica Eleni Chaidemenaki / Extracte de text: ‘Els Planetes’ Dava Sobel / Agraïments Marta Alarcón, Ingrid Domingo, Aris Sanchis Vardaros / Coproducció APdC (Fem Dansa), Diputació Barcelona i Generalitat de Catalunya / Suport de Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia / Producció kunst/werk (BE)