13 d'abril

Projecció: ‘Vers Mathilde’

Compartir

Vers Mathilde (2005), de Claire Denis. 84′ – VOSF

Col·laboració entre dues creadores fascinades pel cos i el moviment; trobada entre els gestos del cinema i de la dansa de la mà de la realitzadora Claire Denis i Mathilde Monnier, coreògrafa i directora del grup que dirigeix el Centre Coreogràfic Nacional de Montpellier.

Presentació de la projecció a càrrec de Roberto Fratini, dramaturg i professor de teoria de la dansa al CSD de Barcelona (Institut del Teatre).

El 17 d’abril, a les 19 h, hi haurà una altra projecció del film però sense presentació.

Cicle ‘Per amor a les arts’

[Sessions a la Filmoteca de Catalunya]

Enguany arriba la sisena edició del cicle ‘Per amor a les arts’, organitzat per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya amb l’objectiu de relacionar el cinema amb altres disciplines artístiques com la dansa, la pintura, el teatre, l’arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l’òpera. El Mercat de les Flors col·labora en la organització de tres sessions que relacionen un film amb les arts del moviment.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

13 d'abril

16:30 h

Filmoteca de Catalunya (Plaça Salvador Seguí)

Entrada individual: 4 €. Reduïda*: 3 €

Durada: 84'

Més informació

Web de la Filmoteca de Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x