5 d'abril

Projecció: ‘Sasha Waltz, a Portrait’

Compartir

Sasha Waltz, a Portrait (2014) de Brigitte Kramer . 53′ – VO

Amb una llarga experiència en films de dansa, Brigitte Kramer ofereix un retrat intimista de la ballarina i coreògrafa alemanya Sasha Waltz, les propostes de la qual dialoguen amb diferents àmbits de la creació. Presentació a càrrec d’Ester Vendrell, historiadora especialitzada en dansa.

En paral·lel a la projecció, el Mercat de les Flors ofereix l’espectacle In C, de la companyia Sasha Waltz & Guests fundada per la coreògrafa a Berlín l’any 1993.

Cicle ‘Per amor a les arts’

[Sessions a la Filmoteca de Catalunya]

Enguany arriba la setena edició del cicle ‘Per amor a les arts’, organitzat per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya amb l’objectiu de relacionar el cinema amb altres disciplines artístiques com la dansa, la pintura, el teatre, l’arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l’òpera. El Mercat de les Flors col·labora en la organització de les sessions que relacionen un film amb les arts del moviment.

Farà la presentació del film Ester Vendrell Sales, titulada superior en Dansa contemporània i Coreografia per l’Institut del Teatre (1989) i Doctora en Història de l’Art per la UB (2008); des del 1998 és professora en el departament de Dramatúrgia, escenificació i coreografia a l’Institut del Teatre.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

5 d'abril

17:00 h

Filmoteca de Catalunya (Plaça Salvador Seguí)

Entrada individual: 4 €. Reduïda*: 3 €

Durada: 153'

Més informació

Web de la Filmoteca de Catalunya

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x