5 d'abril

Projecció: ‘Sasha Waltz, a Portrait’

Compartir

Sasha Waltz, a Portrait (2014) de Brigitte Kramer . 53′ – VO

Amb una llarga experiència en films de dansa, Brigitte Kramer ofereix un retrat intimista de la ballarina i coreògrafa alemanya Sasha Waltz, les propostes de la qual dialoguen amb diferents àmbits de la creació.

En paral·lel a la projecció, el Mercat de les Flors ofereix l’espectacle In C, de la companyia Sasha Waltz & Guests fundada per la coreògrafa a Berlín l’any 1993.

Cicle ‘Per amor a les arts’

[Sessions a la Filmoteca de Catalunya]

Enguany arriba la setena edició del cicle ‘Per amor a les arts’, organitzat per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya amb l’objectiu de relacionar el cinema amb altres disciplines artístiques com la dansa, la pintura, el teatre, l’arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l’òpera. El Mercat de les Flors col·labora en la organització de les sessions que relacionen un film amb les arts del moviment.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

5 d'abril

17:00 h

Filmoteca de Catalunya (Plaça Salvador Seguí)

Entrada individual: 4 €. Reduïda*: 3 €

Durada: 153'

Més informació

Web de la Filmoteca de Catalunya

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x