2 de febrer

Projecció: ‘Fuera de escena’

Compartir

Fuera de escena (2015) d’Alejandra Aguirre. 65′ – VE

Una càmera segueix durant quatre anys la companyia Danza Contemporánea de Cuba, emblemàtica de l’escena de l’Havana i amiga estimada del Mercat de les Flors.

El film escodrinya salons, bastidors i camerinos amb els ballarins i els coreògrafs que els donen vida al mateix temps que reflexiona sobre el significat, les pors i les contradiccions d’aquesta professió. Presentació de la projecció a càrrec d’Alejandra Aguirre.

El 17 de febrer, a les 16 h, hi haurà una altra projecció del film però sense presentació.

Cicle ‘Per amor a les arts’

[Sessions a la Filmoteca de Catalunya]

Enguany arriba la sisena edició del cicle ‘Per amor a les arts’, organitzat per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya amb l’objectiu de relacionar el cinema amb altres disciplines artístiques com la dansa, la pintura, el teatre, l’arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l’òpera. El Mercat de les Flors col·labora en la organització de tres sessions que relacionen un film amb les arts del moviment.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

2 de febrer

16:30 h

Filmoteca de Catalunya (Plaça Salvador Seguí)

Entrada individual: 4 €. Reduïda*: 3 €

Durada: 65'

Més informació

Web de la Filmoteca de Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x