18 desembre

Projecció: ‘Con el viento’

Compartir

Con el viento (2018) de MERITXELL COLELL. 108′ – VOS

La ballarina i coreògrafa Mónica García protagonitza aquesta opera prima, on el moviment dels cossos a l’espai, els gestos i la dimensió sensorial s’emparen de cada capa del film. Una dansa amb el vent.

La presentació de la pel·lícula anirà a càrrec de Meritxell Colell (directora de Con el viento) i Àngels Margarit (directora del Mercat de les Flors). Col·loqui posterior a la projecció a càrrec de Meritxell Colell, Julián Elizalde (director de foto), Ana Pfaff (muntadora), Elena Martin (actriu) i Laura Arrom (ajudant de direcció).

El 19 de desembre, a les 16:30, hi haurà una altra projecció del film però sense presentació ni col·loqui.

Cicle ‘Per amor a les arts’

[Sessions a la Filmoteca de Catalunya]

Enguany arriba la sisena edició del cicle ‘Per amor a les arts’, organitzat per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya amb l’objectiu de relacionar el cinema amb altres disciplines artístiques com la dansa, la pintura, el teatre, l’arquitectura, la música, el disseny, la literatura o l’òpera. El Mercat de les Flors col·labora en la organització de tres sessions que relacionen un film amb les arts del moviment.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

18 desembre

19:30 h

Filmoteca de Catalunya (Pl. Plaça Salvador Seguí)

Entrada individual: 4 €. Reduïda*: 3 €

Durada: 108'

Més informació

Web de la Filmoteca de Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x