23 de maig

ARIADNA GIRONÉS Presentació procés de creació: SO WHAT?!

Inscripció

Compartir

SO WHAt?! és un projecte arrelat a les arts coreogràfiques en forma de solo de teatre-dansa que se centra en la repressió dels cossos femenins, tant en les nostres societats actuals com al llarg de la història. Com el moviment pot revelar aquesta història d’imposicions escrites sobre i en els cossos de les dones? Com pot fer front el cos de la dona a l’adequació o inadaptació dels codis de la societat?

Un malestar inconscient, alimentat per un sentiment repressiu que mercantilitza les dones dins d’una societat de consum i frena les seves veus. Per reanimar aquests cossos, s’invocarà l’essència de la deessa Kali per encarnar l’empoderament femení. En definitiva, es tractarà d’alliberar allò que s’ha silenciat per reescriure una feminitat des del seu mateix interior.

La trajectòria d’Ariadna Gironés s’inicia a la jove companyia Bodhi Project. Ha col·laborat amb Errequeerre, Claudio Rojas o Tom Dale i ha treballat amb companyies com l’anglesa Motionhouse i la companyia de circ Les Argonautes. Al 2017 crea, sota la direcció de Nicki Liszta, How To Sell A Murder House, i entra en el Col·lectiu Primavez amb el duo de perxa xinesa Laisse-Moi. Ariadna ha impartit classes al llarg de la seva carrera a l’ESAC (Ecole Supérieure des arts du Cirque), Motionhouse, NunArt… i ha col·laborat amb Laura Aris durant tres anys a Imputztanz i Deltebre Dansa.

Més recentment ha entrat a formar part de la companyia belga Voetvolk / Lisbeth Gruwez amb qui ha creat The Sea Within. I amb la companyia r14 de Julien Grosvalet amb la seva nova producció M.A.D.

Ariadna Gironés ha volgut presentar aquest treball en procés, presentació que ha estat possible gràcies a la seva presència a Barcelona amb la companyia VOETVOLK / Lisbeth Gruwez.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

23 de maig

17.30 h

Sala MAC

entrada lliure prèvia inscripció

Durada: 20 minuts

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x