Del 26 d’octubre al 5 de novembre de 2011

Piezas en fuga

Compartir

PIEZAS EN FUGA

PIEZAS EN FUGA és un recorregut per la creació més actual de la companyia. Creacions que continuen bategant en el present i altres que es transformen per convertir-se en el futur en nous projectes audiovisuals.

Inspirats en conceptes que actualment segueixen inquietant i interessant a la companyia, els reprenen per crear dues noves instal·lacions-performance en les quals ens acompanyaran artistes convidats de diferents disciplines.

Revisar un temps passat que es fuga cap el futur.

Dins de PIEZAS EN FUGA podrem veure els espectacles:

– Ataraxia
– Pobres bestias
– Tres tristes streapteases
Sorbatza

I les instal·lacions:

– Los comulgantes
– El Nido

FITXA ARTÍSTICA

Companyia La Intrusa Virginia García i Damián Muñoz
Producció executiva i gestió Cane ( n. canela)
Distribució Dani Planas

Companyia subvencionada per Govern Basc, CONCA, INAEM-Ministerio de Cultura, Institut Ramón Llull

LA COMPANYIA

La companyia La Intrusa la van crear Damián Muñoz i Virginia García l’any 1996. Durant aquests anys han combinat la producció d’obres pròpies tant d’escena com de vídeo, amb encàrrecs coreogràfics, col·laboracions teatrals, televisió, publicitat…

Han representat les seves coreografies en més de 25 països, destacant la seva tasca docent a prestigioses escoles i centres coreogràfics. Entre les seves obres trobem la recent Ataraxia (2010)Pobres bestias (2009), Staff (2006), Olelés (2004), 34 negro (2003), Tres Tristes Stripteases(2003), Lecciones de tinieblas (2002), Las mentiras del entusiasmo (2001), Asiré (2000), Daño(1998) i Humedades (1996).

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

Del 26 d’octubre al 5 de novembre de 2011

Consulta els preus per cada peça

Més informació

Web de la companyia

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x