21 desembre

NIT DE CIRC dels Premis Zirkòlika 2022

Compra la teva entrada

Compartir

La Nit de Circ és un espectacle, una gala i una festa musical.

És la trobada anual del món del circ a Catalunya per veure i gaudir de les actuacions dels millors artistes de circ del moment.

Un espectacle que combina les actuacions de circ amb la música i la comicitat en viu de la banda Always Drinking Marching Band, amb Mickey de los Reyes com a frontman. Durant l’espectacle es fa el lliurament dels Premis Zirkòlika 2022 als millors espectacles i artistes de circ.

Artistes:  Nacho Flores i Oriol Morgades (equilibris i humor) / Violeta Rebufo (teles aèries) / Luara Mateu – Petita Lu (pallassa) / Sergio Pla i Kike Mattas (malabars i beatbox) / Ricardo i Alejandro Rossi (jocs icaris) / Ginés Belchí i Felipe Nardiello (acrobàcia i roda cyr) / Anna Confetti, Rosita Calvi i Tere Solà – Cia. Anna Confetti (pallasses) / Pablo Domichovsky (àgil), Tomàs Cardús (portor), Marc Hidalgo (acròbata) i Sergi Estella (músic) – Circ Pistolet (bàscula i equilibris).

Música: Always Drinking Marching Band, amb Sergi Rovira (saxo tenor) / Oriol Escolano (trompeta) / Arnau Pascual (trombó) / Alejandro Latinez (guitarra elèctrica) / Ramon Berjaga (sousàfon) / Aleix Burgés (bateria) / Mickey de los Reyes (frontman).

Direcció artística: Martí Torras Mayneris  / Adjunta direcció: Fátima Campos / Direcció Musical: Sergi Rovira / Disseny llums: Joaquin Guirado / So: Ton Mentruit / Vídeo i projeccions: Roger Gimenez / Rigging: Volàtil / Regidoria: Roser Puigdevall / Escenografia i ambientació: Montse Pons / Producció i coordinació general: Zirkòlika.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya / Ajuntament de Barcelona / Diputació de Barcelona.

Actualitat

Informació pràctica

21 desembre

20 h

Sala MAC

12€

Durada: 2 hores

Més informació

Web Premis Zirkòlika

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x