• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

SERGI FÄUSTINO

Mostra TOT DANSA 2022

11 i 17 de maig
ESPECTACLE PASSAT

 

La creació i proposta artística

La dansa pot ser una cosa tan senzilla com “fer servir el cos”, un cos que tots i totes tenim. Una de les meravelles del gènere humà és la diferència entre cada una de les persones que el conformen i, per tant, dels seus cossos i el seu ús. Cadascú té el seu cos i és diferent dels altres. A l’hora de fer servir el cos, la diferència resulta en una qualitat de moviment única que ens defineix i ens diferència com a persones. En aquesta edició del TOT DANSA us proposem obrir la mirada per a gaudir de la riquesa de la diferència en les personalitats, en els cossos i en el moviment de totes i cada una de les noies i nois que hi participen.

Direcció artística i coreogràfica: Sergi Fäustino

Equip de formació i suport coreogràfic: Maxime Iannarelli, Carmen Muñoz, Bruno Ramírez, Carlos Fernández, Aina Torné, Barbara Cappi

Format en dansa i direcció teatral a Àmsterdam, on va treballar amb coreògrafs com Martin Sonderkamp, Helena Lizari o Masako Noguchi, quan torna a Barcelona Sergi Fäustino treballa com a ballarí a diferents produccions de La Fura dels Baus i de Sol Picó. També va treballar amb Carles Santos, Carmelo Salazar i Andrés Corchero-Rosa Muñoz. Ha creat i dirigit diversos espectacles, el darrer 30 anys d’èxit, inclòs a la programació del cicle Hacer Historia(s) al Mercat de les Flors d’aquesta temporada 2021-22. Des de 2021 està desenvolupant un treball sobre la fisicalitat i la història personal a partir del cos anomenat Fäustino. Com a docent, des de 2012 dona tallers d’audiovisuals a escoles i instituts. El curs 2018-19 va participar en el programa En Residència i actualment dona un taller infantil a La Caldera.

Presentació amb els instituts INS Anna Gironella de Mundet, INS Barri Besós, INS Doctor Puigvert, INS Nou Barris, INS ESC Turó de Roquetes i INS Vall d’Hebron:

Dimecres 11 de maig a les 11 h (Funció dels centres)
Dimecres 11 de maig a les 18 h (Funció oberta)

Presentació amb els Instituts INS ESC Coves d’en Cimany, INS El Joncar, INS Jaume Balmes, INS Lluís Domènech i Montaner, INS Maria Espinalt i INS Vapor del Fil:

Dimarts 17 de maig a les 12 h (Funció dels centres)
Dimarts 17 de maig a les 18 h (Funció oberta)

Xifres:

  • 12 instituts (en dos grups)
  • 22 professorat
  • 218 alumnes
  • 4 funcions