MARIO G. SÁEZ Mostra TOT DANSA 2020: “CELEBRACIÓ. Els diumenges de la vida”

Compartir

 

El punt de partida d’aquesta proposta era el concepte “celebrar” en les seves diferents concepcions

Sempre s’ha celebrat dansant, des dels balls de la cort després de guanyar una guerra fins als festivals de música i concerts multitudinaris, de la sardana als balls del Fortnite amb què els avatars celebren les seves conquestes. Un munt de referents que estan plens de moviment i que explorarem per crear un llenguatge propi que celebri les possibilitats del cos i que ens havia de permetre transformar un concepte en espectacle.

El projecte havia de culminar amb l’espectacle final dimecres vinent 20 de maig a la sala MAC del Mercat de les Flors, però a causa de les mesures sanitàries contra el Covid-19, la peça s’ha transformat en una creació en vídeo que ha dirigit el mateix coreògraf, Mario G. Sáez, i amb la participació d’un centenar d’alumnes.

El vídeo s’estrena online el proper dimecres 20 de maig a les 18h al canal youtube del Mercat de les Flors.

Mario G. Sáez és membre cofundador, coreògraf i intèrpret del col·lectiu Erre que erre, amb qui ha aconseguit diversos premis de coreografia, realitzat produccions escèniques i pel·lícules de dansa des de la seva fundació el 1996. Actualment col·labora com a intèrpret en diferents projectes, com ara K Danse (Toulouse), Cia Sebastián García Ferro (Barcelona), Ravid Abarbanel (Tel Aviv) o Albert Quesada (Barcelona), entre d’altres.

Xifres:

  • · 6 instituts
  • · 13 professorat
  • · 171 alumnes
  • · Videodansa

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x