15 d'abril

MORNING GLORYVILLE

Compartir

El Mercat acull Morning GloryVille Barcelona

Morning Gloryville, una proposta matinera per carregar-se d’energia pel dia laboral

Morning Gloryville és un moviment que proposa una rave a primera hora del matí per a tothom, principalment per a les persones que busquen una manera saludable i energètica de començar un dia laboral. La proposta és ballar amb música electrònica i gaudir de la creació artística i la salut.

Així, el proper dimecres 15 d’abril la festa s’iniciarà amb música electritzant, balls desinhibidors, esmorzars exquisits i massatges. El moviment el va fer néixer el Morning Gloryville l’any 2013 a Londres i ja ha tingut lloc a Nova York, París, San Francisco, Dublín, Amsterdam, Tokio, Sydney i Montreal. I aquesta serà la quarta edició a la ciutat de Barcelona i la primera al Mercat de les Flors.

De 6:30 a 10:30h del matí -inclòs en el preu de l’entrada- podrem gaudir de la música de Djs internacionals i locals, de diferents tipus de massatges (amb 6 massatgistes de tècniques diverses), sessions de ioga dinàmic, la consulta de la Dra. Amor (sobre temes del cor), intervencions artístiques, ballarins i una pista de ball; l’objectiu del Morning Gloryville és despertar el cos i l’ànima i tenir un dia pletòric!

Indicat per a tots els públics, els organitzadors del Morning Gloryville defensen el ball com el millor exercici físic per excel·lència i en concret el ball de lliure improvisació, perquè desperta el cos, la ment i la creativitat. S’hi pot arribar en qualsevol moment entre les 6:30h i les 10:30h però recomanen estar-s’hi com a mínim 1 hora.

És una proposta lúdica per a tothom sense begudes alcohòliques.

  1. Oferta VENTA ANTICIPADA: 10€ fins el 7 d’abril
  2. Tarifa normal: 12,50€
  3. Tarifa a taquilla el mateix dia de l’esdeveniment: 15€
  4. Descomptes: veïns del Poble Sec i Alumnes i treballadors de l’Institut del Teatre 10€, nens menors de 10 anys entrada gratuïta. Grups de més de 10 persones 10€ / Empresas i/o coorporacións des de 30 treballadors: 10€ + cafés o tés inclosos.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

15 d'abril

de 6:30 a 10:30 del matí

Sala MAC

12,50€. Consulteu descomptes

Durada: 4 hores

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x