5 i 6 de juliol

MEETING GROUNDS. A gathering about contemporary performing art- thinking in / out Àfrica

Inscripcions

Compartir

MEETING GROUNDS: Una trobada entorn la creació escènica contemporània a Àfrica i diàspora

Aquest Atelier proposa una trobada amb diferents artistes per conèixer i compartir pràctiques, pensament i temàtiques entorn la creació en les arts escèniques contemporànies d’avui. Va dirigida a professionals de l’entorn de la dansa, ballarins-es, coreògrafs-es, periodistes, programadors-es…

El Mercat de les Flors i Graner fàbrica de creació col·laboren des de fa 4 edicions amb el Festival Àfrica Moment; aquesta trobada en el context del Grec 2021 continua les accions de reflexió, divulgació de coneixement i pràctiques artístiques que hem estat acollint i desenvolupant junts per tal de fer visible i accessible artistes i projectes menys presents en les nostres circuits.

Aquest Atelier  s’emmarca també dins de les línies de treball del projecte de la xarxa  EDN European Dancehouse Network, de la qual és soci el Mercat de les Flors, i té la voluntat de continuar l’aproximació i el diàleg amb artistes africans que va encetar amb l’encontre a Sud-àfrica al març del 2020.

L’Atelier proposa dues pràctiques corporals presencials, una conferència i tres trobades de reflexió i pensament online al voltant de temàtiques centrals  en les recerques artístiques, context geogràfic i  l’activisme sociopolític.

CALENDARI

Dilluns 5 juliol
10-13 h Pràctica cos 1: Qudus Onikeku / PRESENCIAL al Graner
12-13 h Conferència de Raw Material amb Fatima Bintou Rassoul Sy / ONLINE
13:30-15 h Panel 1 ONLINE / Sostenibilitat, visibilitat, adaptabilidtat: Raw Material presenta panel (Dulcie Abrahams Altass) Raw Material, Bruno Leitão, Gabriel Panaibra, Fatou Cissé, Nadia Beugré, Salim M’ze Hamadi, Roberto Casarotto (moderadora chat Bàrbara Raubert)
15:30-17 h Panel 2 ONLINE /  Gathering, comunitat, animisme: Qudus Onikeku presenta panel Qudus Onikeku, Aïda Colmenero Dïaz, Nelisiwe Xaba, Christian  Etongo, Albert Ibokwe Khoza, Elisabetta Bisaro (moderadora chat Clàudia Brufau)

Dimarts 6 juliol
10-13 h Pràctica cos 2: Nelisiwe Xaba / PRESENCIAL al Graner
13:30-15 h Panel 3 ONLINE / Trauma, memòria, reparació, identitat: Trixie Munyama presenta panel Trixie Munyama, Ana Pi , António Tavares, Moya Michael, Nashilongweshipwe Mushaandja (moderadora chat Bàrbara Raubert)

El programa

PRÀCTIQUES DEL COS
Els coreògrafs Qudus Onikeku y Nelisiwe Xaba compartiran en una sessió pràctica la seva manera particular de concebre la creació i l’entrenament corporal, el concepte i eines del cos amb el qual treballen. Aquesta pràctica va dirigida a professionals de la dansa y les arts escèniques amb treball més corporal.

ESTRUCTURA 3 PANELS ONLINE
Cada panel té una breu introducció i una primera ronda d’ intervencions individuals, una segona part on s’obre una conversa entre els invitats. Al llarg d’aquest  diàleg es poden anar rebent preguntes en el chat que recollirà el moderador i que les posarà  a la taula de diàleg.
Cada panel té una durada estimativa de 90 minuts

PARTICIPANTS
Pràctica de cos: places per a 20 persones.
Conferència i panels: places per a 50 persones.

INSCRIPCIÓ OBERTA fins al 2 de juliol.

PREUS
Pràctiques de cos + panels 20 €
Conferència + 3 panels 10 €

BIOGRAFIES DELS PARTICIPANTS

*** Fotografia de portada: Programa de formació, creació, reflexió, cos. Africa Moment, Graner 2020

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

5 i 6 de juliol

Presencial al Graner i online

Consulteu la fitxa

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x