19 i 20 de novembre

TADEUSZ WIERZBICKI Instal·lació GLASS DOORS

Compartir

Glass Doors és una instal·lació que representa la transició entre les ombres i la realitat material. Aquesta acció interactiva treballa amb ombres en diferents capes, que s’adhereixen electrostàticament a pantalles muntades sobre portes de vidre. Les ombres es poden superposar, generant així figures complexes i blocs d’ombres irregulars.

Tadeusz Wierzbicki és poeta, fabulista i guionista. Es va graduar en Direcció Teatral en el Departament d’Art de Titelles de l’Escola Superior Estatal d’Art Dramàtic de Varsòvia. Moltes de les tècniques de Wierzbicki consisteixen en mostrar formes en una pantalla: ombres, llums i reflexos. De fet, ha creat diverses noves tècniques de teatre visual: llums de teatre desviades usant miralls, jocs d’ombres i vidrieres electrostàtiques, joc d’ombres magnètiques, llums de teatre naturals, etc. És un artista minuciós que treballa pel seu compte des del concepte, passant per l’escenografia, fins a la posada en escena.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

19 i 20 de novembre

Instal·lació oberta de 16 h a 21 h

Foyer

Gratuito con entrada del IF (aforo limitado)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x