4 de novembre

QUIM BIGAS HACER HISTORIA(S): Presentació de la publicació DV

Inscripció prèvia

Compartir

La publicació que es presenta és una transcripció de dues conferències performatives realitzades durant el 2018 i el 2019 al voltant dels arxius del Mercat de les Flors i de La Porta, els quals ja no estan actius. Les conferències obren diversos apropaments als arxius i a les pràctiques artístiques com a cruïlla entre diferents temps.

La publicació en paper està liderada per Quim Bigas i ha estat feta amb Raquel Tomàs i Roger Adam.

Quim Bigas treballa dins dels camps de la coreografia, la dramatúrgia i els procediments informacionals, amb projectes que volen desplegar un sentit del lloc mitjançant el dispositiu de la dansa i la coreografia. El treball artístic realitzat durant els darrers anys utilitza diferents elements o constitucions de l’esdeveniment per contribuir i concebre trobades. Sovint en els seus treballs utilitza procediments documentals per tal de desplegar una possibilitat coreogràfica que obre perspectives de temps continuades. Sovint es preocupa sobre com obrir modes d’ésser a través de l’apropament a la conjunció entre memòria, experiència subjectiva i absència. També està compromès amb el paper del cos com una entitat somàtica que manté les seves preguntes i preocupacions sobre les perspectives d’allò real. Des del 2018, és professor associat en coreografia a Den Danske Scenekunstskolen a Copenhaguen. Entre el 2018 i el 2021 forma part del projecte de la UE Dancing Museums, en col·laboració amb la Fundació Mirò (Barcelona) i el Mercat de les Flors (Barcelona) i del projecte de la UE More Than This, en col·laboració amb la Universitat Carlos III (Madrid) i Mateo Feijóo-Naves Matadero (Madrid).

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x