8 de juny

ADC*E CONFERENCE 2013 Great is not good enough

Compartir

L’Art Directors Club of Europe celebra anualment els premis que reconeixen l’excel·lència en disseny i publicitat europeus. Però poques feines mereixen aquesta distinció. A l’ADC*E Conference 2013 es donaran a conèixer els guanyadors de la 22a edició dels premis al millor disseny gràfic i a la millor publicitat europeus 2013 alhora que el jurat dels premis, compost per reconeguts creatius europeus, debatran sobre què és “Or” i què li falta a la “Plata” per ser-ho.

Com a convidat d’excepció, el reconegut dissenyador gràfic, Stefan Sagmeister, intervindrà en l’acte i reflexionarà sobre “Disseny i Felicitat”. L’artista explorarà les possibilitats que té un dissenyador gràfic d’assolir la felicitat. Compartirà també les seves tàctiques per assegurar-se que treballa per vocació evitant que es deteriori en una simple feina i les possibilitats de dissenyar peces que indueixen a la felicitat per a l’audiència. L’artista mostrarà gran nombre de  feines dels darrers 2 anys

Traducció simultània

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

8 de juny

10:30h

Sala MAC

40€ / 25€ / 10€

Durada: 3h

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x