• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Activitats d’obertura Temporada 2022-23

27 de setembre
ACTIVITAT PASSADA
  • Temporada

    2022-2023

  • Dies

    27 de setembre

Per celebrar l’obertura de la Temporada 2022-23 des del Mercat proposem un seguit d’activitats:

Visites guiades als espais del Mercat

3 grups: 17h, 17.30h i 18h (aforament limitat)

Des de les cabines tècniques fins les oficines passant per camerinos, sales i sales d’assaig, els mateixos treballadors del Mercat explicaran al públic assistent les seves maneres de treballar i d’organitzar-se, per tal de poder-se fer una idea de tota la feina que hi ha al darrera d’un teatre i dels espectacles que s’hi creen i exhibeixen

Adquireix aquí LA TEVA ENTRADA (gratuïta)

Fragment d’Odissea, de CREA DANCE COMPANY by MARIA ROVIRA

19h (sala OM, aforament limitat)

Tast d’uns 20 minuts d’Odissea, peça per a 8 ballarins que reflexiona sobre la nostra societat i els seus esdeveniments recents, sobre les guerres “modernes” i les seves conseqüències migratòries. Inspirada en els relats d’Homer, la peça no defuig el dolor i la tragèdia, tot ressaltant imatges poètiques i belles en una escenografia virtual plena de ritme. Odissea parla de sentiments com ara l’absència i la supervivència. El nou treball de CREA DANCE COMPANY by MARIA ROVIRA, coproducció del Mercat de les Flors, s’estrenarà a la Sala MAC del 6 al 9 d’octubre.

En acabar el tast hi haurà una Conversa amb l’artista (20 minuts aprox)

Adquireix aquí LA TEVA ENTRADA (gratuïta)

Dance Escape Room: FESTA!

20.30h (Hall, amb aforament limitat, a peu dret)

Dance Escape Room: Festa! és un projecte d’Alexis Eupierre que s’estrenarà al juny 2023.

El dia 27 veurem un tast de 20 minuts, resultat d’un taller de creació impartit per Alexis Eupierre acompanyat per Claudia SolWat, com a ajudant de direcció, que ha tingut lloc del 12 al 26 de setembre de 12h  al 15h al Conservatori Superior de Dansa.

En aquesta primera trobada hem creat un dispositiu performàtic “site specific” per al Hall del Mercat de les Flors, on hi participen 11 alumnes del CSD, un DJ en viu, Ari Korrales Dj Set, i un il·luminador també en directe, Conrado Parodi.

Aquest dispositiu converteix el hall del Mercat en una mena de club nocturn on un grup de personatges estrafolaris ballen i ens conviden a ballar com a estratègia de supervivència per defugir de la realitat quotidiana, tot proposant-nos un experiència per endinsar-nos i deixar-nos portar dins un món surrealista i imaginari a cavall entre la “Naranja mecánica” de Kubrick, “Blue Velvet” de Lynch i un espectacle de Madonna.

Aquest dispositiu dóna peu, sense interrupció, a una festa amb DJ set ARI, on podem ballar sense parar durant 70 minuts més. Us convidem a endinsar-vos i deixar-vos portar per la senzillesa del “beat” per poder experimentar tot allò que canvia, es transforma, tot allò que MUTA , amb l’experiència d’una dansa lliure, sense complexes i en comunitat.

Dance Escape Room: Festa!, proposa compartir amb tu una experiència lúdica i lleugera a través del moviment i el beat i l’experiència transformadora de la dansa, tant a nivell individual com a acte o ritual col·lectiu

Durada: 2h

Adquireix aquí LA TEVA ENTRADA (gratuïta)

________________________________________________________________________________________

*Totes les activitats tenen un aforament limitat. Per participar en cadascuna d’elles és necessari haver adquirit entrada

**El bar del Mercat de les Flors estarà obert de 16.30h a 23h, i les taquilles de 16.30h a 21h

#QuiBallaMuta