del 4 al 13 de novembre

NÚRIA GUIU Exposició sobre el procés creatiu d’Spiritual Boyfriends

Compartir

Núria Guiu ha creat Spiritual Boyfriends en paral·lel a la recerca i realització d’un treball d’antropologia visual; es tracta d’un arxiu fotogràfic sobre la iconografia del ioga i la seva construcció històrica. Aquest arxiu està format majoritàriament per imatges que vagaregen pel món virtual. Són imatges pobres*, pixelades, comprimides, de vegades descatalogades, d’altres copiades i re-apropiades per diaris digitals, blocs personals d’usuaris, escoles o empreses comercials i de merchandising sobre el ioga, els seus accessoris i el cos com a cultura de la teràpia, de la salut, de l’esport, la moda, l’espiritualitat o la mercaderia.

Aquesta recerca fotogràfica s’ha inspirat en referents teòrics com ara el llibre de l’antropòleg Joseph S. Alter, Yoga in Modern India, o el llibre Yoga in the Modern World, de Mark Singleton i Jean Byrne, entre d’altres. L’exposició es podrà veure al hall del Mercat de les Flors entre els dies 4 i 13 de novembre.

*Hito Steyerl, 2012. Los condenados de la pantalla

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

del 4 al 13 de novembre

Una hora abans de les funcions

Foyer

Gratuït

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x