Del 27 al 30 de desembre, del 2 al 4 i del 6 al 9 de gener

COMPANYIA DE CIRC “EIA” Exposició ‘Les tintes de NUYE’

Compartir

Una sèrie de dibuixos fets amb tinta xinesa i llapis il·lustren el procés de creació de l’espectacle NUYE de la Companyia de Circ “eia”. De la mà de l’Aurora Caja en surten aquestes imatges de moments passats a les sales de creació, de cossos que parlen, es barregen i busquen.

Aurora Caja (Palma de Mallorca, 1990) es dedica al circ i a les arts plàstiques. La seva recerca amb les dues disciplines se centra a articular-les per crear un llenguatge propi. Des de ben petita comença els seus estudis d’arts plàstiques a l’Escola Massana de Barcelona (2006-2009). Amb ganes d’aprofundir en els coneixements estudia Belles Arts a la Universitat de Barcelona (2009-13), on s’especialitza en tècniques del gravat. L’any 2013 viatja a Torí, Itàlia, on comença la seva formació en circ a la Flic Scuola di Circo (2013-16). En l’àmbit físic treballa amb les verticals, l’acordança i la contorsió. El cos és per a ella un terreny de joc infinit. Fa els seus primers passos al món professional amb una peça curta titulada “En Perill d’extinció”. L’any 2018 comença la creació del seu primer espectacle titulat “No verbal”. Actualment, participa en la formació “Formalisation de projet de cirque” d’Ésacto’Lido (École Supérieure des Arts du Cirque Toulouse-Occitanie, FR), on treballa sobre la fase final de la seva creació. Alhora, continua treballant com artista visual, en col·laboració amb la Companyia de Circ “eia” o Joan Català, i de manera independent.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Del 27 al 30 de desembre, del 2 al 4 i del 6 al 9 de gener

Horari d’obertura de l'exposició: una hora abans de les funcions

Foyer

Gratuït, aforament limitat

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x