Del 24 de febrer al 22 d’abril de 2012

Expo “Retrospectiva” de Xavier Le Roy

Compartir

Una exposició concebuda com una coreografia d’accions que duen a terme una sèrie d’intèrprets durant tot el període expositiu

L’EXPOSICIÓ

“Retrospectiva” de Xavier Le Roy és una exposició concebuda com una coreografia d’accions que duen a terme una sèrie d’intèrprets durant tot el període expositiu. Aquestes accions componen situacions que permeten explorar la manera com usem, consumim o produïm temps. Aquesta exposició fa servir el concepte de retrospectiva més com a mode de producció que com a mostra de la trajectòria d’un artista. L’exposició pretén reformular elements coreogràfics d’una tria de peces en accions en viu en les quals s’intersequen les estructures teatral i museística. Basada en coreografies individuals de Xavier Le Roy creades entre el 1994 i el 2010, l’exposició es desplega en tres eixos de temps: la durada de la visita del públic, el treball de setze intèrprets, i el desenvolupament d’una peça nova al llarg del període d’exposició.

Sis o set intèrprets en alternança: Idurre Azkue, Quim Bigas, Cristina Blanco, Pere Faura, Sergi Faustino, Núria Gregori, Mizar Martínez, Guillem Mont de Palol, Elena Murcia, Mariona Naudin, Cristina Nuñez, Aimar Pérez, Karolina Rychlik, Clara Tena, Carme Torrent, Javier Vaquero.

ORGANITZACIÓ

Fundació Antoni Tàpies i Mercat de les Flors, amb la col·laboració de Le Kwatt i el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), i el suport del Goethe-Institut Barcelona i de l’Institut Francès de Barcelona, del Ministeri d’Assumptes Exteriors d’Alemanya i del Consulat General d’Alemanya a Barcelona.

VISITA GRATUÏTA PER A PROFESSORAT

Visita comentada per a professorat a la Col·lecció d’obres d’Antoni Tàpies i a l’exposició “Retrospectiva” de Xavier Le Roy. L’activitat està enfocada a oferir recursos educatius als docents que vulguin visitar l’exposició temporal o la Col·lecció amb el seu alumnat, així com a informar sobre el programa d’activitats del Servei Educatiu del museu.

Calendari dissabte 3 de març de 2012, a les 11.00 h.
Durada 1 h i 30 min.
Preu gratuït. Cal fer reserva de plaça abans de les 15.00 h del dia anterior a l’activitat (932 075 862 / reserves@ftapies.com)

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

Del 24 de febrer al 22 d’abril de 2012

7 €. Estudiants i jubilats, 5,60 €. Nens i nenes, joves fins a 16 anys, persones a l’atur i Amics de la Fundació Antoni Tàpies, gratuït. Una sola entrada és vàlida per a totes les exposicions en curs.

Més informació

Web de la Fundació Tàpies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x