Formacio mestres (foto de Marcel Bassachs)

19 de novembre

ZIG ZAG DANZA (Astúries) elPetit: Taller ‘Paisatges dansats. Del plor al somriure’

Compra la teva entrada

Compartir

Taller d’expressió i moviment per a mestres d’Escola bressol i Educació infantil

“… el riure es converteix en senyal de joc… senyal susceptible de ser fomentada i desenvolupada per la progressiva interacció entre el nen i els seus progenitors.

Si aquesta produeix excessiu espant o dolor, la reacció derivarà cap al plor i provocarà immediatament una resposta protectora.”

El simi nu, Desmond Morris

En el context que estem vivint com a societat, ens volem endinsar en l’anàlisi i el treball sobre la importància que adquireix l’anul·lació de part de la gamma expressiva del rostre humà i les seves conseqüències en l’entorn de la primera infància. Ens aproximarem als mecanismes d’exploració de les capacitats comunicatives i corporals de l’infant en l’entorn que l’envolta. El treball desenvolupat en aquesta sessió es basa en l’experiència de camp del col·lectiu Zig Zag Danza en la creació de propostes escèniques per a la primera infància i, en concret, en el procés experiencial de representació de la proposta artística AUPAPÁ.

 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

19 de novembre

18.30 h

Sala SG

10€

Durada: 90'

Més informació

web companyia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x