15 de maig

ARTransforma EL MERCAT ACULL: ‘Capgirar’

Compra la teva entrada

Compartir

Per adquirir localitats accessibles a la fila 1 o seients amb bona visibilitat de l’intèrpret de Llengua de Signes (files 3 i 4 del lateral esquerre) pots trucar-nos o escriure’ns un mail, indicant el número d’entrades que necessites:
Correu: taquilles@mercatflors.cat
Telèfon: 639821917 (de dilluns a divendres de 10h a 14h)

L’espectacle CAPGIRAR aglutina 80 persones, 35 de les quals amb algun tipus de discapacitat o pluridiscapacitat que, de manera participativa i col·laborativa, durant 8 mesos, han creat les músiques, textos i danses de l’obra a partir d’allò que la temàtica “Capgirar” els ha suggerit: capgirar (desendreçar) calaixos, capgirar (canviar) el punt de vista, capgirar el significat d’una mateixa idea depenent de la mirada de cadascú, el nostre planeta, que no deixa mai de moure’s, de girar, de capgirar, com l’univers sencer…

Participa en el projecte i posada en escena Capgirar: l’Orquestreta de l’Escola de Música Àngels Casas (EMAC), la Jove Orquestra Graeme Clark (infants i joves amb implant coclear), el Centre Ocupacional Bogatell, el Centre Ocupacional La Marina i el Centre Ocupacional 1981 d’ASPROSEAT, 9 persones inscrites de manera individual, professionals i voluntariat d’ARTransforma. Al capdavant del projecte hi trobem professionals com Guillem Roma, Inés Ruiz, Albert Gumí i Queralt Prats. La posada en escena compta també amb la col·laboració, l’alegria i l’optimisme d’Alguer Miquel, cantant de Txarango, un candidat perfecte per ajudar-nos a capgirar i a ballar per guarir ferides.

ARTransforma és una entitat sense ànim de lucre creada el 2009 que impulsa projectes que generen oportunitats de participació i d’educació artística per a totes les persones. Promociona l’art i la cultura com a dret universal i com a eines d’empoderament, de transformació, d’inclusió i de cohesió social. A través de les seves diferents línies d’acció, l’entitat també assessora, fa formacions, innova, diversifica i engrandeix el ventall cultural existent, sempre trencant barreres entre les arts i entre les persones, posant a treballar de manera conjunta i en xarxa a diferents entitats i professionals del sector educatiu, de la salut, social i cultural.

Ideat i impulsat per Queralt Prats des de l’entitat ARTransforma, el projecte “Compartides, el valor social de les arts”, igual que el projecte “Orquestra integrada per joves amb i sense diversitat funcional”, aglutina el sector cultural, l’educatiu i el social en un procés creatiu col·lectiu que desemboca en una posada en escena per a compartir aprenentatges i vivències amb el públic general.

El projecte compta amb la col·laboració de l’Escola dels Encants, la Biblioteca Francesc Candel, El Graner – Centre de creació de dansa i arts vives, el Mercat de les Flors, l’Ajuntament de Barcelona, la Fundación Banco Santander, i el mecenatge de la Fundació de Música Ferrer-Salat.

Si no pots venir però vols col·laborar, pots fer una donació a Fila Zero aquí.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

15 de maig

18.30 h

Sala MAC

8 €

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x