23 d'octubre

Diego Sinniger i Justine Marouze Dissabte amb taller: ‘Descobriment sensorial en moviment’

Inscripcions

Compartir

Recomanat per a nenes i nens d’entre 9 i 12 anys (activitat exclusiva per als infants, les famílies els recullen al final de l’activitat. Caldrà roba còmoda i esmorzar)

En aquesta proposta, Diego Sinniger (director de la compañia In-motus) i Justine Marouze (creadora del joc ImproK) s’uneixen per a proposar un taller on el descobriment sensorial amb materials es converteixen en una peça clau per a donar als nens i les nenes la possibilitat de descobrir-se a través de la improvisació. Es treballaran tècniques de hip hop, de dansa contemporània o d’arts marcials amb l’objectiu de fomentar la consciència corporal, la singularitat, la creativitat i la confiança en un mateix.

Despertar la creativitat i la imaginació, són elements fonamentals dins del treball proposat i amb la finalitat de trobar des del no judici una confiança en la imaginació de cada individu.

Diego Sinniger, després de formar-se i adquirir el bagatge i l’experiència professional en treballar com a ballarí amb coreògrafes com Lali Ayguadé, Roser López, Cobosmika, entre altres. Sumat a la seva inquietud i a les seves ganes d’aprofundir en un llenguatge escènic propi, comença a crear els seus propis projectes naixent la companyia IN-motus.

Justine Marouze, ballarina i docent, crea el joc de cartes ImproK després de més de 5 anys de recerca al costat de la seva companyia Manamá creada el 2014. Ha estat ballarina amb diferents coreògrafs/es, com Pietro Marullo, Vero Cendoya, Katia Benbelkacem o In-motus, entre altres.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

23 d'octubre

De 10 a 13 h

Sala PB

10€ (abonats 8 €)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x