22 de gener

SÒNIA GÓMEZ Dissabte amb taller: ‘Ballo’

Inscripcions

Compartir

Recomanat per a nenes i nens d’entre 7 i 10 anys (activitat exclusiva per als infants, les famílies els recullen al final de l’activitat)

Ballo inventa llocs possibles i impossibles amb el cos i la imaginació.

Ballo és un laboratori per a nenes i nens on moviment i paraula es troben jugant i ballant.

Els infants prenen el protagonisme d’allò que pensen i inventen. Els donem la paraula amb els conceptes del seu imaginari més proper, com jugar, empaitar, somiar, volar, riure, lluitar o fer-se invisible. Amb totes les opcions ballarem un videojoc analògic.

Cal portar: Roba còmoda, mitjons antilliscants, aigua i un objecte proper per a l’infant, una mena d’alter ego que no sigui massa fràgil.

Sònia Gómez (La Sénia, Tarragona) és ballarina, performer i coreògrafa. Estudio Dansa Contemporànea i Coreografia a l’Institut del Teatre (Barcelona) i P.A.R.T.S Brussel.les, Bèlgica. Desde l’any 2004 treballa en projectes que tenen com a eixos temàtics la construcció identitària, però també el descobriment de certes impostures socials a través de l’art i de les impostures de l’art a través del cos i la performance. Ha actuat a: Espanya, Regne Unit, Itàlia, Alemanya, França, Estònia, Portugal, EUA, Brasil, Mèxic, Holanda, Colombia, Xile, Xina, República Txeca i Canadà. Gómez presenta ‘The black body, the blue mind and the fluorescente guts’, una coproducció del Mercat de els Flors.

Guardons:

2007 PREMI FAD SEBASTIÀ GASCH.

2010 PREMI ESPECTACLE INNOVADOR EN GIRA. Experiències amb un desconegut. Fira International/Osca.

2017 PREMI DELFÍ COLOMER MENCIÓ ESPECIAL. A VORE.

2018 PREMI MILLOR ESPECTACLE DE DANSA PREMIS BUTACA. A VORE.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

22 de gener

De 10 a 13 h

Sala SG

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x