27 de febrer

MACARENA RECUERDA SHEPHERD Dissabte amb taller: ‘Taller al voltant de l’espectacle ¡AY! ¡YA!’

Compartir

Degut a les restriccions sanitàries es cancel·la aquest taller familiar.


Recomanat per a públic familiar a partir de 7 anys

L’artista Macarena Recuerda obre la recerca de la seva última peça ¡AY! ¡YA! al públic familiar que estigui interessat a conèixer noves maneres de trobar-se amb la diversió, creació, recerca i pensament.

A través de la màscara corporal construirem cossos ficcionats. Éssers amb mesures massa grans o estranyament petits. Cossos que multipliquen les seves extremitats, les eliminen i, fins i tot, se les inventen.

El vestuari és un element important per a la construcció de la màscara. Treballarem amb materials tèxtils que ens ajudin a inventar noves maneres d’utilitzar el nostre cos. Pensarem sobre què és un cos i alimentarem les possibilitats de generar uns altres cossos que mai imaginem.

La sessió comença amb un debat, alguns dissenys, diversos jocs dinàmics i finalitza amb la creació. Durant la sessió inventarem un nou lloc per al cos i noves maneres de pensar-lo.

Macarena Recorda Shepherd és una artista visual i escènica. Creadora d’espectacles a partir de llenguatges molt diferents: realitzadora de pel·lícules en directe amb materials fotogràfics, intervenció en espais públics o tallers intergeneracionals on el joc i la imaginació són els veritables protagonistes.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

27 de febrer

D' 11 a 13 h

Sala PB

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x