30 d'abril

SARA MANUBENS Dissabte amb taller: ‘DRAG KIDS!’

Inscripcions

Compartir

Una proposta per abordar l’expressió identitària i artística dirigit a famílies amb infants entre 6 i 12 anys.

DRAG KIDS! és una proposta entre el taller i la performance. Aquest taller intergeneracional convida a les famílies més diverses a habitar un camerino gegant. Un cop dins, es proposen una sèrie de dinàmiques per a reconfigurar la imatge pròpia per trobar la potencialitat del que som. Construirem un marc segur en el qual cada participant podrà relacionar-se en total llibertat amb el seu propi cos i amb el moviment. Pensarem juntes a través de la pràctica de la dansa i la performance quin és el cos que volem construir i com podem fer-ho en comunitat. Aquest taller té per objectiu abordar el travestisme des del joc, la celebració i les cures. Una experiència que posa en relació adults i criatures, oferint eines per abordar l’expressió identitària i artística en un marc domèstic i familiar.

Sara Manubens, 1989. Artista, coreògrafa i performer. Treballa com a performer i desenvolupa els seus treballs de creació des de 2015. Forma part del col·lectiu Misiondivina i és Artista Associada a Graner. Cursa el Màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual (2015, Museu Nacional Reina Sofia). El seu treball es mou entre els camps del site-specific, la instal·lació i la dansa, i posa l’atenció en la construcció d’experiències performatives en espais no-convencionals.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

30 d'abril

De 10 a 13 h

Sala PB

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x