22 d'octubre

ANNA RUBIROLA Dissabte amb Taller: ‘Cossos flotants’

Inscriu-t’hi

Compartir

El taller de moviment COSSOS FLOTANTS està vinculat a l’espectacle Plàncton, que s’estrenarà el 2 de gener al Mercat de les Flors. A partir de l’imaginari del Plàncton (conjunt de microorganismes que viuen en suspensió en el fons marí), explorarem diferents maneres d’experimentar la lleugeresa, la flotació i la fluïdesa, en els nostres cossos, i també en relació amb objectes. També explorarem la idea de ser mogut o deixar-se moure, i investigarem com podem generar un gran organisme entre molts cossos.

Coreògrafa, intèrpret i docent resident a Barcelona, Anna Rubirola s’interessa per les pràctiques de creació col·lectives en què el cos actua com a motor i detonant de la creació, i en com aquest cos entra en diàleg amb altres elements. Actualment forma part del col·lectiu Big Bouncers juntament amb Cecilia Colacrai i Mireia de Querol, i també del Group LaBolsa.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Edat recomanada: de 7 a 10 anys (els adults recolliran l’infant al final de l’activitat)

Material que han de portar els/les infants / famílies: roba còmode

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

22 d'octubre

De 10h a 13h

Sala SG

10€ (8€ abonats)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x