4 de febrer

MAGÍ SERRA I ANAMARIA KLAJNŠČEK Dissabte amb Taller: ‘Cossos en equilibri’

Inscriu-t’hi

Compartir

Saltar d’una roca a una altra, escalar un mur, apilar objectes o construir coses són accions que els infants fan de forma natural. Accions totes elles, que contenen una atenció especial en el cos, en la utilització del pes i en especial l’equilibri. A vegades hi afegeixen una petita història, una ficció inspirada en la forma que pren el seu moviment. L’objectiu del taller és utilitzar l’equilibri com a motor per disparar la imaginació dels infants mentre treballen formes de contact i partnering 

Durant la sessió es fa èmfasi en la manera com ens acostem un cos a un altre; amb sensibilitat i cura. Per tal de despertar un cos sensible i transparent als impulsos que es transfereixen entre els cossos. D’aquesta manera el treball subratlla la importància de la confiança en l’altre com el camí per deixar completament el pes i entregar-se a la proposta del partner o parella.

Anamaria Klajnešček i Magí Serra es coneixen el 2018 i decideixen iniciar una investigació de partnering basada en l’equilibri entre dos cossos. A partir d’aquesta recerca van crear ‘COSSOC’, que es va estrenar l’any 2021, una peça de carrer de llarg format que s’ha representat en més de 50 ocasions en molts contextos i països diferents, i que ha tingut una gran acollida per part del públic. Durant tot aquest temps han demostrat la rellevància de la seva metodologia en l’àmbit de la dansa i la seva aproximació a diferents públics. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Edat recomanada: de 8 a 12 anys (els adults recolliran l’infant al final de l’activitat)

Material que han de portar els/les infants / famílies: roba còmode

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

4 de febrer

De 10 a 13 h

Sala PB

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x