23 de gener

MUMUSIC CIRCUS Dissabte amb taller: ‘Cos, acrobàcia i veu ‘

Inscripcions

Compartir

Donada la pròrroga de les mesures de salut per aquesta setmana, ens veiem obligades a cancel·lar aquest taller familiar.

__________________________________________________________________________

Recomanat per a nenes i nens a partir de 6 anys

“El ‘FLOU’: l’acte transcendent que sacseja i fa batre el Papagayo Universal.

El ‘PAPAGAYO’ interior: símbol de la més brillant demència que alimenta el nostre esperit creatiu.

FLOU PAPAGAYO: un atreviment espontani i necessari.

A traves d’aquest taller cadascú descobrirà el Papagayo que té a dins!”

 

Cos, acrobàcia i veu està guiat per les dues intèrprets, Sarah Anglada i Luc Lucario, del espectacle Flou Papagayo (Companyia de circ Mumusic Circus). L’objectiu del taller es aprendre una base de moviment i presència escènica des d’un punt de vista lúdic, practicar i conèixer les disciplines representades a l’espectacle pels intèrprets, sempre des d’un punt de vista recreatiu, supervisat i segur. També permetre als participants de conèixer els artistes de més a prop i descobrir amb ells el seu treball i disciplines.

Mumusic Circus és una companyia de circ contemporani cofundada per Clara Poch i Marçal Calvet que neix l’any 2008, en un format per a tots els públics i pluridisciplinari, oferint espectacles tant de carrer com de sala. El seu llenguatge barreja música, circ i moviments que creen poemes visuals a cada espectacle.

Pel taller caldrà portar roba còmoda, mitjons i aigua.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

23 de gener

D'11 a 13 h

Sala SG

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x