17 de desembre

EL CONDE DE TORREFIEL Dissabte amb Taller: ‘Alguien tiene que hacer algo’

Inscriu-t’hi

Compartir

Aquest és un taller per a la infància que s’articula al voltant de la capacitat de transmetre dels objectes i els paisatges. Els infants participants tindran l’oportunitat de convertir-se en els enginyers de la imaginació que mouen els mecanismes tècnics darrere de l’artifici teatral. Mitjançant un dispositiu escènic a la seva mesura i edat tindran la possibilitat d’acostar-se al món de la creació i la tècnica en l’escena contemporània, més en concret, en el que es proposa en la peça ‘Los protagonistas‘. El joc consistirà a despertar la vida oculta en l’espai, els objectes i els materials a partir del so, la llum i la maquinària. A partir d’aquesta dinàmica descobriran com es manipula l’ull de l’espectador des de la distància.

Aquest taller és perquè ells es converteixin en els protagonistes, en aquest cas els creadors que mouen el teatre des de fora. Es posaran en la pell dels dramaturgs, els escenògrafs, els il·luminadors, els músics i els directors que imaginen el que passa en un escenari sense persones. Crearan ells mateixos una peça escènica de petites dimensions. Les eines practiques del taller són desenvolupar la imaginació, la creativitat i el pensament abstracte en el context del teatre de creació i els llenguatges escènics contemporanis

El Conde de Torrefiel es caracteritza per posades en escena on coreografia, literatura i imatge convergeixen per a crear narracions inusuals i fragmentades sobre les narratives del s. XXI. El taller està a càrrec del col·laborador, Adrià Girona, graduat a l’Institut del Teatre en l’especialitat de gest i format al prestigiós Institut International de la Marionette de Charlevieille. És co-director de la companyia MonteIsla, i ha creat l’espai sonor dels treballs escènics de Les Buides i Andrea Pellejero.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Edat recomanada: entre 8 i 11 anys (els adults recolliran l’infant al final de l’activitat)

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

17 de desembre

De 10h a 13h

Sala SG

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x