19, 20 i 21 de maig

PATRICIA CABALLERO CIUTAT FLAMENCO 2016: Laboratori

Inscripció

Compartir

Aquest laboratori està dedicat a la indagació compartida al voltant dels universos íntims de qui tendeixi a usar les arts vives (en qualsevol de les seves formes: dansa, música, teatre, performance…) com a mitjà de comunicació i transformació.S’adreça a qui vegi en el flamenco un reflex de si mateix, un paisatge en el qual trobar-se, un ésser viu amb el qual aventurar-se a dialogar.

Què és del flamenco abans de casar-se amb la cultura? Heretar i rehabilitar-lo, sempre en funció de les necessitats bàsiques més pròpies. Reviure els seus signes, reconèixer-los i traçar un pont entre la seva semiologia i la meva biologia, entre les seves petjades i el meu sentir. Quin és el codi que unifica la quantitat de contradiccions que ostenta aquesta cultura? Com descodificar la seva matemàtica simbòlica? I la meva? Per a què elaborar un testimoni coherent dels meus sentits? Per a què escampar-ho des de l’escena?

El flamenco conté un alt rang de representació de la nostra natura. Quan és sincer, la reencarna molt cruament. Per això, com un nítid mirall, és capaç de tocar i agitar amb tanta força totes les nostres cèl·lules. És una gran obra d’art col·lectiva en etern procés. Li aporto tan bon punt em fonc amb la seva estructura i em remoc amb ella. L’enriqueixo quan recordo que original ve d’origen i que allò nou no és més que un desplegament generós del present. La realitat balla, canta, toca i jalea … i jo amb ella. No hi ha esforços, hi ha actes d’amor. Moure’s és només una qüestió de conservació d’aquesta energia; un mecanisme incontrolable pel qual això tan viu assegura la seva supervivència.

Patricia Caballero

 

Per més informació www.ciutatflamenco.com

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

19, 20 i 21 de maig

De 10.30h a 14h

El Graner

100 euros

Més informació

Les places són limitades i es respetarà l’ordre d’inscripció.

L’organització es reserva el dret de cancel·lar el laboratori si no té el número d’inscrits necessaris.

Més info

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x