Dijous 31 de maig de 2012 (19h)

CALIDOSCOPI / TRÀNSIT 6.1

Compartir

Trànsit 6.1 és un projecte educatiu treballat amb alumnat de 6è de primària (Escola La Carpa) i de 1r d’ESO (Institut Rubió i Ors)

CALIDOSCOPI / TRÀNSIT 6.1: ELS PROJECTES

Trànsit 6.1 és un projecte educatiu realitzat amb alumnes d’una escola i d’un institut de L’Hospitalet que treballa tant aspectes artístics com socials per acabar fent una obra que es representarà al Mercat de les Flors el 31 de maig. El que es veurà serà el resultat del procés de creació conduït pel compositor Agustí Martínez i la coreògrafa Constanza Brncic, que han treballat, primer de manera separada i després de manera conjunta, amb els alumnes dels dos centres, l’Escola La Carpa i l’Institut Rubió i Ors.

Aquest projecte, junt amb Calidoscopi, que es va estrenar a L’Auditori, està promogut per l’Ajuntament de L’Hospitalet a través de l’EMCA (Escola de Músics – Centre de les Arts) i compta amb la participació del grup instrumental BCN 216

CRÈDITS

EMCA
Compositor Agustí Martínez
Coreògrafa Constanza Brncic 
Ajudant de coreografia Andrea Palaudarias
Disseny il.luminació Llorenç Parra 
Producció Aina Romagosa
Mestra Institut Rubió i Ors Marta Quintana
Mestre Escola La Carpa Albert Elizondo 
Mestra Institut Margarida Xirgu Roser Negro

BCN 216

Flauta David Albet
Clarinet Xavi Castillo
Trompa Pepe Reche
Violí Sergi Claret
Violoncel Alba Haro
Pianos Jordi Masó i Llorenç Reboud
Producció Noemí Suñol

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

Dijous 31 de maig de 2012 (19h)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x