del 15 al 19 de desembre

Robyn Orlin AFRICA MOMENT: Babysitting series

Reserva

Compartir

“Sempre estic buscant noves formes de dessacralitzar l’elitisme que envolta el món de l’art”, explica Robyn Orlin per descriure el seu projecte de petites peces audiovisuals anomenat Babysitting Series. En aquestes gravacions, realitzades en les sales de diferents museus del món tan destacats com Alte Nationalgalerie de Berlín (2002), el Museu de Louvre de París (2009) o Palais des Beaux-Arts de Lille, Robyn Orlin treballa amb els vigilants de cada espai enregistrant-los en diferents situacions. Per a ella, són mainaderes particulars que tenen cura de  pintures i escultures. I és que els museus, a més de ser llocs d’exhibició, descobriment, conservació i història, són els espais del treball diari dels vigilants que donen la benvinguda al públic i garanteixen la seguretat de les persones i de les obres exposades. Protagonistes d’unes visites especials, a Babysitting Series els vigilants expliquen les seves pròpies històries i les relacions estretes que mantenen amb les obres que custodien.

Al Mercat hi presentem les següents Babysitting Series

Museu del Louvre, París (2009) amb Olivier, Frédéric, Fatima, Alain, Raphaëlle i Henri.

Museu dels Agustins, Toulouse (2012), amb Jeanette, Leslie, Hervé, Claire, Catherine i Nadia.

Palau de Belles Arts, Lille (2012), amb Boniface, Benoît, Alioune, Alain i Nathalie.

Robyn Orlin és coneguda per la constant irritació que provoquen les seves peces. Premiada amb la màxima condecoració al mèrit en les arts del Govern francès, ha transformat durant 30 anys els límits entre l’art performatiu i la dansa

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

del 15 al 19 de desembre

17h, 18h, 19h i 20h, excepte dia 17 (passi 17h) i dia 19 (passis 19h i 20h)

Foyer

gratuït amb inscripció prèvia

Durada: 50 minuts per passi

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x