SÒNIA SÁNCHEZ - 'Le ça (El ello)'
peso Herbal comprar cialis hojas de bambú pilling

Del 14 al 16 de març

SÒNIA SÁNCHEZ Le Ça. El Ello

Compra entrada

Compartir

Sònia Sánchez deixa que flueixin els desitjos, els instints i els records a la seva nova producció Le Ça. El Ello, sense escenografia ni dramatúrgia, amb austeritat i senzillesa. L’artista proposa recuperar l’essència d’abans, quan no calien dissenys coreogràfics tècnicament perfectes.

Una bailaora i dos músics a l’escenari que realitzaran improvisacions pactades on, a partir de l’oblit de la tècnica, es deixarà que flueixi l’insconscient, explorant nous ritmes, textures diferents i diverses maneres de composar.

Després de formar-se acadèmicament en l’art flamenc, l’any 2000 es va introduir a la dansa butoh i al Body Weather i continua aprofundint en els seus treballs d’investigació sobre el flamenc com a llenguatge corporal en tota la seva essència. El ball flamenc i el butoh són tècniques fonamentals per a l’exploració de la improvisació, els ritmes, les qualitats, les tonalitats dels músculs i el moviment, per a trobar un cos lliure, espontani, sense vincles estètics ni estructures mentals. En els darrers anys ha realitzat peces com Retales (2007), Rincones y claros de bosques (2008), 23 de Mayo (2009), El Pliegue (2012) i Temple ( 2013).

Creació, direcció i interpretació Sònia Sánchez
Músics David Soler (Guitarra elèctrica), Miguel Angel Soto Peña “El Londro” (cantaor), Ander Agudo (disseny so)
Producció Marcela Imazio
Amb la col·laboració de Agustí Fernandez
Agraïments a Menkes, pel seu amor al flamenco

Producció Mercat de les Flors, Rencontres chorégraphiques internationales de Seine-Saint-Denis

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

Del 14 al 16 de març

20:30h (diumenge 18h)

Sala OM

12€

Durada: 60'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x