Del 5 al 7 i del 12 al 14 de febrer

PERE FAURA CÈL·LULA 2: Rèquiem nocturn

Compra la teva entrada

Compartir

CÈL·LULA#2: Segona producció del Mercat de les Flors dins del projecte CÈL·LULA

El coreògraf barceloní Pere Faura diu adéu a la dansa. I ho fa a través de l’univers artístic del director de cinema i coreògraf Bob Fosse, gran expert en l’espectacle de la mort, per crear un gran rèquiem festiu i ple de purpurina amb un repartiment multi-disciplinari i multi-generacional de 9 intèrprets, dos músics en directe i la col·laboració especial de Francesc Orella. Escenes icòniques i d’altres de més desconegudes de Fosse seran re-interpretades en un ritual fúnebre per fer reflexionar sobre la vida de la dansa i la bellesa de la mort.

Pere Faura va iniciar la seva carrera als Països Baixos, on va crear bona part de les seves primeres peces, principalment al Teatre Frascati d’Amsterdam, d’on va ser coreògraf associat. El 2006 va tornar a Barcelona i va continuar la seva faceta de creador amb diverses produccions, algunes de les quals hem pogut veure al Mercat, com Sin baile no hay paraíso i Sweet Tyranny. El treball de Pere Faura es caracteritza per l’apropiació d’elements de la cultura pop, com ara l’striptease, la disco, els musicals i el porno, remesclats en una coreografia multidisciplinària que combina tots els elements de l’engranatge teatral.

Concepte, direcció i coreografia Pere Faura / Interpretació Odo Cabot, Montse Colomé, Raffaella Crapio, Mario Garcia, Júlia Irango, Anamaria Klajnescek, Gloria March, Víctor Pérez Armero, Toni Viñals / Concepte i espai escènic Jordi Queralt /  Composició, direcció i interpretació musical Aurora Bauzà i Pere Jou (Telemann Rec.) / Amb la col·laboració Francesc Orella / Assessorament dramatúrgic Marc Angelet /Ajudantia direcció Anna Serrano  / Ajudantia de coreografia Claudia SolWat 
Producció Mercat de les Flors, Grec 2020 Festival de Barcelona – Institut de Cultura, Aj. de Barcelona, Plataforma Cultural La Diürna SL / Amb la col·laboració Fundació Banc de Sabadell / Amb el suport especial  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (CAT)
Estrena Juliol, 2020 – Festival Grec – Mercat de les Flors (BCN)

 

Pere Faura és artista resident del Mercat de les Flors del període 2018-2021

UNA HORA ABANS amb ANNA SERRANO, assistent de direcció de la peça: DS 6 DE FEBRER a les 19 h (Activitat coordinada per BdDansa_Explicadansa)Inscripcions aquí.

Fitxa completa

Traduccions al llatí Neus Faura / Videocreació Sergi Faustino  / Disseny il·luminació cube.bz  / Coordinació tècnica i tècnic de llums Arnau Sala  / Tècnic de so Stéphane Carteaux / Disseny vestuari Adriana Parra  / Ajudantia vestuari durant funcions Ona Grau / Disseny gràfic i comunicació web Joan Escofet / Community Manager Pol Noya /  Fotografia Tristán Pérez-Martín / Video-enregistrament Ricardo Salas / Producció executiva Blanc Produccions / Administració Joan Gay  / Estudiant en pràctiques de l’Institut del Teatre Vicente Roldán / Agraïments Mauri Serrado, Guillermo Weickert, Alberto Alonso, Laia Bardella, Anna Briansó, Pere Arquillué, Jumon Erra, Ibai Luque, Mireia Farrarons, David Selvas, Raquel Gualtero, Sarah Anglada, Javi Vaquero, Bàrbara Raubert, Oriol Puig Taulé

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

Del 5 al 7 i del 12 al 14 de febrer

20 h

Sala MAC

20 €

Durada: 100 minuts

Més informació

Escolta el podcast
Consulta el programa de mà

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x