March 20

HÉLA FATTOUMI, ÉRIC LAMOUREUX Oscyl

buy ticket

Share

Recommended age: + 12 years. You can also see OSCYL Variation for ages under 12

Show included in Dansa Metropolitana

Titelles autònoms que donaran la rèplica als humans: aquesta combinació de dansa contemporània i arts plàstiques configura una peça creada el 2017 per explorar la relació amb l’altre, amb l’alteritat. Les escultures són de mida humana i s’anomenen oscils per la seva capacitat d’oscil·lar amb els ballarins. Aquesta escultura també es podrà veure en un espai públic perquè tothom les pugui descobrir: Oscyl Variation tindrà lloc en un indret obert; aquesta varietat de la peça permet la seva integració amb els elements i la idiosincràsia dels llocs on es proposa, aconseguint més proximitat amb el públic.

A partir de 1990, les creacions dels coreògrafs Héla Fattoumi i Éric Lamoureux han rebut reconeixement internacional. Des de març de 2015, ambdós dirigeixen el Centre chorégraphique de Franche-Comté a Belfort, on van crear el projecte VIADANSE, que té com a objectiu la circulació de projectes i la construcció de xarxes, a més d’estudiar fórmules de reinventar la relació amb el públic.

Concepció Héla Fattoumi, Éric Lamoureux / Coreografia Héla Fattoumi, Éric Lamoureux en col·laboració amb els intèrprets / Artista visual, escenògraf Stéphane Pauvret / Intèrprets Sarath Amarasingam, Jim Couturier, Robin Lamothe, Bastien Lefèvre o Matthieu Coulon Johanna Mandonnet, Clémentine Maubon, Angela Vanoni
Coproducció Festival Mondial des Théâtres de Marionnettes de Charleville-Mézières; Théâtre National de Chaillot, Paris; Espace des Arts, Scène nationale de Chalon-sur-Saône; Le Granit, Scène nationale de Belfort; MA, Scène nationale – Pays de Montbéliard; Les 2 Scènes, Scène nationale de Besançon

On March 21, Oscyl Variation will take place in the square opposite the Mercat de les Flors, at 1 pm. Free

News

Itinerari

Useful information

Season: 2019-2020

March 20

20 h

Sala OM

18 € (under 14 years, 8 €)

Running time: 60 minutes

Related

We use our own and third-party cookies to improve our services by analyzing your browsing habits. We consider that by continuing to use this site, you are agreeing to the use of cookies. You can change the settings and obtain further information here.

x