• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

BACH PROJECT CONSTEL·LACIÓ: Taula rodona / conversa amb Maria Muñoz i Federica Porello (MAL PELO)

16 de maig

Obrim un espai de diàleg sobre la transmissió i el llegat en les peces de dansa a partir del recorregut que ha tingut el solo de María Muñoz Bach fins al dia d’avui, una reflexió que s’emmarca dins els objectius del projecte europeu DOPODO. Comptarem amb la presència de la coreògrafa i primera intèrpret d’aquesta peça, María Muñoz, la ballarina a qui posteriorment va traspassar el solo, Federica Porello, i la directora del Mercat de les Flors i coreògrafa Àngels Margarit, amb la moderació de Bàrbara Raubert.

El públic que ho desitgi, el mateix diumenge 16 de maig, podrà gaudir del programa triple 3 en 1. TRANSMISSIÓ MEMÒRIA I LLEGAT: Projecció de Bach Filmat (17 h | Sala PB), funció de Bach (18 h | Sala MAC) i la Taula rodona / conversa amb María Muñoz i Federica Porello a càrrec de Bàrbara Raubert.

Projecte cofinançat pel programa Europa Creativa de la Unió Europea com a part de DANCE ON, PASS ON, DREAM ON


El projecte DANCE ON, PASS ON, DREAM ON té com a objectiu generar una estratègia europea per a una praxi de dansa sostenible que valori l’edat i el coneixement a l’escenari i a la societat. Diferents cases i teatres de dansa d’Europa desenvolupen i implementen un projecte per posar en valor la memòria del cos i contrarestar les nocions preconcebudes sobre el que significa ser gran. La missió del projecte es desenvolupa en tres objectius principals: DANCE ON se centra en l’intèrpret de més edat i proposa un model per a una carrera artística sostenible. PASS ON promou nous mètodes educatius i artístics per transmetre el llegat de la dansa d’una generació a l’altra i al públic. DREAM ON canvia la percepció de l’edat mitjançant formats innovadors i intergeneracionals de participació de públic de gent gran.