peso Herbal comprar cialis hojas de bambú pilling

15, 16 i 17 de juny

AIMAR PÉREZ GALÍ èpica (dins del SÒNAR 2017)

Compartir

Experiència de clubbing al Mercat

_ è p i c a _

Esta es la oportunidad que tanto tiempo has esperado.

Es tu momento.

Te toca bailar.

El viaje ya ha comenzado y el plan es muy sencillo:

épica #1: emanciparse

épica #2: abandonar la mirada

épica #3: aliarse en la oscuridad con otros cuerpos para llevar a cabo un plan disidente de liberación celular a través del baile.

épica #4: ¡Hola, mitosis del futuro!

En aquesta nova peça d’Aimar Pérez Galí cinc ballarins ballen en perfecte uníson amb la música d’una sessió de techno èpic. Ho fan en un espai efímer que utilitza la maquinària teatral per produir una experiència estètica que operi a un nivell afectiu i sensorial a la vegada que ofereixi una plataforma per introduir una reflexió crítica feminista i post-colonial, donant veu a l’èpica d’aquelles lluites que no operen dins del cànon heteronormatiu occidental.

Ballarí, coreògraf, pedagog, investigador i escriptor, Aimar Pérez Galí entén la dansa com una eina de transformació crítica. Ha col·laborat amb creadors com Cuqui Jerez, Xavier Le Roy, Nicole Beutler, David Zambrano i Silvia Sant Funk, entre d’altres; és el director artístic d’Espacio Práctico i forma part de l’equip docent del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona.

Concepte i direcció Aimar Pérez Galí / Dansa Clara Tena, Mar Medina, Miquel Fiol, Almudena Pardo, Aimar Pérez Galí / Música LCC – LasCasiCasiotone / Arquitectura efímera MAIO – estudio de arquitectura / Llums Cube.bz / Producció ANTES

#AimarPérezGalí

 

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

15, 16 i 17 de juny

20:30 h (dg 18 h)

Sala MAC

12 €

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x